Що робити, якщо смартфон сильно розряджається за ніч

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ваш телефон швидко розряджається в нічний час, варто подумати про його несправність. Але, перш ніж вживати заходів, потрібно знайти причину, чому так відбувається.

Якщо в телефоні ввімкнено інтернет, телефон швидше втрачатиме заряд. Тому перед сном обов’язково вимикайте інтернет, щоб акумулятор не розряджався.

Можливо, у телефоні з’явився вірус, який працює у фоновому режимі й повільно розряджає ваш смартфон. Тому на телефон обов’язково потрібно встановити антивірусну програму та іноді перевіряти наявність вірусів на комп’ютері.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо у вас увімкнена GPS-навігація або вона вмикається автоматично, телефон буде швидше розряджатися. Перевіряйте та вимикайте на ніч цю програму, якщо у вас автоматично оновлюються додатки.

Відключити оновлення просто, варто зайти в оновлення застосунків і вибрати в переліку дій – ніколи.

Якщо ви не закрили активні додатки, в яких нещодавно працювали, акумулятор розряджатиметься дуже швидко.

Проконтролюйте це.

Якщо ви активно користуєтеся своїм смартфоном, може статися збій і програми самостійно можуть переходити у фоновий режим.

Через це телефон розряджатиметься швидше. Також телефон через це може самостійно перезавантажуватися.

У такому разі потрібно перезавантажити пристрій, перевірити наявність оновлень операційної системи, а якщо це не дало результатів, телефон потрібно скинути до заводських налаштувань. Телефон може розряджатися, тому що акумулятор зносився і варто замінити його.

Телефон може шукати мережу, тому розряджатиметься набагато швидше.

Це можна виправити так – зателефонуйте оператору і дізнайтеся, що робити. Якщо вони не допоможуть, змініть оператора. Або просто вимикайте телефон на ніч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.