Головна Статті Як правильно заряджати смартфон: що треба знати

Як правильно заряджати смартфон: що треба знати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завжди буває неприємно, коли смартфон розряджається в самий непотрібний момент. Але з правильним заряджанням можна запобігти подібним ситуаціям.

Ось кілька порад дають “Економічні Новини“, як правильно заряджати смартфон:

  1. Використовуйте оригінальний зарядний пристрій та кабель. Якщо ви користуєтеся зарядним пристроєм підозрілої якості, це може призвести до пошкодження акумулятора.
  2. Не заряджайте смартфон в місцях з високою температурою. Наприклад, не залишайте смартфон на прямому сонці або в автомобілі влітку. Висока температура може пошкодити акумулятор і скоротити термін його служби.
  3. Не дайте акумулятору розрядитися до кінця. Якщо смартфон довго лежить без заряду, акумулятор може розрядитися до такої міри, що він більше не зможе заряджатися. Краще заряджайте смартфон, коли рівень заряду опускається до 20-30%.
  4. Не заряджайте смартфон весь час. Якщо ви постійно заряджаєте смартфон до 100%, це може знизити термін служби акумулятора. Краще заряджайте смартфон до 80-90% і відключайте зарядний пристрій.
  5. Якщо ви збираєтесь довго не користуватися смартфоном, зарядіть його до 50% і вимкніть. Це допоможе зберегти здоров’я акумулятора.

Дотримання цих порад допоможе продовжити термін служби акумулятора і запобігти неприємностям пов’язаним із розрядкою смартфона в непотрібний момент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: