2023 – рік складних пристроїв. Популярні тренди та бренди

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше, коли говорили про складаний смартфон, уявляли щось на кшталт Motorola Razr V3 або Nokia N93. Це були шедеври свого часу. Нині ж відгуки про складні пристрої настільки неоднозначні, що складно сказати, що це – ультрасучасний смартфон чи недопрацьований гаджет із купою недоліків.

Як би там не було, сучасні виробники не полишають спроб створити смартфон, який буде не тільки зсередини, а й зовні високотехнологічним.

Серед “розкладачок” смартфони від Sаmsung були далеко попереду. У них був і асортимент, і працездатність пристроїв, і дизайн смартфонів, який іншим навіть не снився. Вони довго були найкращими. А що зараз? Чи є інші претенденти на звання найкращої “розкладачки”?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен з виробників працює в цьому напрямку, і багато хто домігся деяких успіхів. Однак щойно виходило створити щось вартісне, розвиток моделі практично зупинявся, і кожна наступна версія була мало не точною копією попередньої. Яскравий приклад – Galaxy Z Flip і Galaxy Fold.

Однак виробники розуміють, що вони більше не можуть нічого не змінювати, і 2023 рік стане переломним у розвитку складних пристроїв.

Китайські смартфони “атакують”

У західних споживачів практично немає вибору, і їм нема з чим порівнювати. Саме тому в лінійці складних пристроїв Galaxy практично не було змін. А навіщо? Куплять і такі.

Конкуренти тихо працювали над своїми моделями, і ось настав час, коли моделі Flip 4 і Fold 4 не єдині, з чого можна вибрати.

Китайські виробники потихеньку виводять свої розробки на ринок, а користувачі вже залишають про них відгуки. І що там?

Наприклад, OPPO легше, складки в розгорнутому вигляді немає, а в складеному немає зазору. За продуктивністю “китайці” теж перевершили всі очікування.

Якщо порівнювати між OPPO і Xiaomi (обидва “китайці”), то вони будуть практично однаковими з невеликими відмінностями за дизайном та іншими незначними дрібницями. Якими б не були відмінності, у Sаmsung явні проблеми, адже китайські виробники загрожують не залишити їм шансів на європейському ринку.

Порівняно з “китайцями”, Sаmsung є що доопрацювати у своїх пристроях. Тепер, коли конкуренти наступають на п’яти, їм є чим зайнятися, щоб не втратити свою частку. Завдяки OPPO та іншим, хто працює над складними пристроями, можна сподіватися, що у 2023 рік варто чекати від Sаmsung нових досягнень.

До речі, Google c Pixel теж не варто списувати з рахунків. Ось і подивимося, хто потішить споживачів у 2023, і чи збереже Galaxy своє звання “найкращого” серед складних пристроїв в умовах такої конкуренції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.