Що представить Apple цієї весни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До кінця квітня Apple планує анонсувати щонайменше три продукти, включно з 15-дюймовим MacBook Air, Mac Pro і новим колірним варіантом iPhone 14, пише MacRumors.

15-дюймовий MacBook Air

У лютому Apple почала виробництво панелей для нового 15,5-дюймового MacBook Air. Аналітик індустрії дисплеїв Росс Янг очікує, що новий MacBook Air буде представлений на початку квітня, але анонс і попередні замовлення можуть відбутися і раніше. Новинка стане найбільшим в історії MacBook Air і буде оснащена РК-панеллю, а також чіпом M2.

Новий Mac Pro

За запевненнями Марка Гурмана з Bloomberg, новинка буде доступна з чипом M2 Ultra, що зробить її найшвидшим Mac в історії. Він очікує, що новий Mac Pro матиме той самий дизайн, що й модель 2019 року, але в ньому не буде оперативної пам’яті з можливістю оновлення. Залишається також імовірність, що новий Mac Pro буде анонсовано на WWDC 2023 у червні або пізніше цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий колір iPhone

Apple часто випускає щонайменше один новий колір iPhone у березні або квітні. Цього року можуть вийти моделі iPhone 14 і iPhone 14 Plus у жовтому кольорі, про що йдеться в японському блозі Mac Otakara в соцмережі Weibo. Востаннє Apple пропонувала жовтий колір для iPhone 11 у 2019 році та iPhone XR у 2018 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.