Як змусити будь-який смартфон працювати швидше без спеціальних додатків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви, напевно, помічали, що згодом навіть найшвидший смартфон починає працювати трохи повільніше, що зазвичай викликає обурення у користувача. І хоч у магазині додатків можна знайти те, що тимчасово зможе покращити роботу пристрою, часто багато з них виявляються малоефективними. Але ми знаємо, як змусити ваш смартфон працювати набагато швидше – встановлювати нічого не доведеться.

Ефективність на максимум

Є три секрети, які допоможуть вам очистити смартфон від непотрібних файлів та значно прискорити його роботу. Все дуже просто.

Оперативна пам’ять

Вдалим рішенням стане збільшення оперативної пам’яті. Для цього необхідно лише обмежити фонові процеси – саме вони знімають ресурсність пристрою та уповільнюють його роботу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для підвищення працездатності та швидкодії необхідно знайти в налаштуваннях “Ліміт фонових процесів” та змінити стандартне значення на позначку “Не більше трьох процесів”.

Очищення кешу

Чищення потребують не всі кешовані дані, проте перевантаженість телефону непотрібною інформацією зазвичай стає причиною неполадок.

Для якісного чищення варто скористатися прихованим меню, знайти яке можна за допомогою Android Recovery. Користуючись клавішею для збільшення гучності та кнопкою живлення при відключеному гаджеті, ви зможете увійти в меню та натиснути на “Wipe Cache Partition”.

Результат – видалення непотрібних системних даних, які порушували роботу телефону.

Вимкнення згладжування

Якщо ви багато часу проводите в іграх на смартфоні, можете знати про функцію множинного згладжування, яка відповідає за продуктивність девайсу та підвищення деталізації. Саме вона допомагає покращити графіку, а також зробити ігровий процес більш плавним.

Помітили, що ваш смартфон постійно нагрівається, надто довго “думає” і дуже швидко розряджається? Тоді обов’язково вимкніть функцію згладжування.

Користуючись нашими лайфхаками, ви можете змусити будь-який смартфон працювати набагато швидше. Зробити це можна в кілька рухів, витративши на налаштування лише 5 хвилин, але результат вас обов’язково порадує. Не забувайте час від часу заглиблюватися в налаштування, проводити діагностику та очищати пам’ять – дотримання цих правил не лише покращить, а й значно продовжить роботу вашого смартфона.

Хочете бути в курсі всіх технологічних новинок і не пропускати незвичайні девайси , що з’являються на російському ринку? Тоді запрошуємо вас відвідати наш блог , в якому ви знайдете безліч корисної інформації, а також зможете зробити покупки в інтернет-магазині Kasla.ru.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.