Названо 5 нестандартних функцій сканера відбитків пальців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
1. Захист програм. Сканер можна використовувати для додаткового захисту мобільних програм від сторонніх. Щоб встановити захист на утиліту, завантажте App Lock (від SpSoft) — програма відкриватиме доступ до програм лише після підтвердження сканера відбитків пальців.
2. Затвор камери. Сканер відбитків пальців можна використовувати як затвор камери. Завдяки цьому користувачі можуть швидко робити фотографії на смартфоні: не потрібно натискати на бічні клавіші гучності або кнопку на сенсорному дисплеї. Якщо така функція не має стандартного гаджета, можна завантажити програми Fingerprint Camera shutter.
3. Управління паролями. Зі сканером відбитків пальців стає простіше зберігати паролі на смартфоні. Завантажте та встановіть будь-який менеджер паролів.
4. Обмеження доступу до галереї. За допомогою сканера відбитків пальців можна приховати деякі фотографії та відео на телефоні. Для цього потрібно завантажити та встановити програму LockMyPix.
5. Розблокування комп’ютера. На ноутбуках часто встановлюють сканери відбитків пальців. Завдяки цьому користувачі можуть розблокувати систему без пароля. Якщо на комп’ютері немає сканера, для цього можна скористатися смартфоном. Підключіть мобільний пристрій зі сканером відбитків пальців до ПК через USB-шнур. Завантажте утиліту Remote Fingerprint Unlock на Android та десктопну програму для комп’ютера.
Тепер потрібно виконати синхронізацію між пристроями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.