Статті

Топ-4 поради дозволять тримати заряд на телефоні по кілька днів

Share
Час читання: 2 хв.

Швидке розряджання смартфона — проблема з якою час від часу стикаються усі користувачі. Причини бувають досить різними: може йтися як про зламану батарею чи надто активне використання смартфона, так і про наявність на пристрої вірусів, які “підпільно” садять батарею. А, можливо, все набагато простіше і ви просто не відключили частину не дуже потрібних функцій, які непомітно з’їдають вашу зарядку.

Що саме варто відключити, розповідає Ukr.Media. Ці чотири поради допоможуть вам скоротити споживання енергії телефоном і, за умови не надто активного використання гаджета, продовжити термін його служби на одній підзарядці до кількох днів.

Правило №1. Не ставити яскраві шпалери

Ми постійно на секундочку вмикаємо екран, щоб глянути котра година, перевірити, хто написав чи дзвонив тощо. Якщо при цьому у вас встановлені яскраві чи тим більше “живі” шпалери, заряду на це знадобиться набагато більше. Краще віддавати перевагу чорно-білій заставці. В такому випадку гаджет з’їдати набагато менше зарядки.

Правило №2. Прибрати автоповорот екрана

За цю функцію відповідає спеціальний датчик — акселерометр. Він дуже “ненажерливий” і працює постійно. В цілях економії заряду на смартфоні його краще вимкнути.

Правило №3. Закривати додатки, якими не користуєтесь

Позбудьтеся звички згортати програми, які вам вже не потрібні. Часто, проглядаючи соцмережі чи граючи в ігри, замість того, аби закрити програму, ми її просто згортаємо й забуваємось про це. А програми тим часом продовжують працювати у фоновому режимі й садять акумулятор.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: поради
  • Останні записи

    Valve представила дані про обладнання, яке використовують гравці Steam

    У вересні 2024 року компанія Valve опублікувала дані про те, яке обладнання використовують користувачі Steam.…

    05.10.2024

    Android 16 вводить режим покращеного захисту конфіденційності

    Оскільки смартфони містять багато конфіденційної інформації, Google вирішила надати користувачам можливість додатково убезпечити себе. У…

    05.10.2024

    WhatsApp додає функцію тегів для статусів, подібну до Instagram

    WhatsApp впровадив нові функції для «Статусів», дозволяючи користувачам відзначати інші облікові записи. Це нововведення робить…

    05.10.2024

    За прогнозами, наступного року Apple випустить iPhone з тоншими OLED-дисплеями

    Тайванська компанія Novatek оголосила про плани розпочати масове виробництво OLED-дисплеїв з технологією TDDI (touch and…

    04.10.2024

    OpenAI запустив новий інтерфейс Canvas для ChatGPT

    OpenAI, лідер у галузі штучного інтелекту, анонсував інструмент Canvas, що спрощує роботу з текстом та…

    04.10.2024

    Telegram готує повноцінну заміну для YouTube

    Розробники Telegram оголосили про проведення конкурсу. Учасникам пропонується створити для iOS-версії Telegram плеєр, який може відтворювати відео…

    04.10.2024