Як змусити Android смартфон працювати набагато швидше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вас не влаштовує швидкодія Android на вашому телефоні, вам необов’язково оновлювати його – навпаки, є щось, що можна зробити, щоб будь-який пристрій на Android працював швидше.

Секрет полягає в зміні швидкості анімації телефону, щоб елементи рухалися швидше, коли ви з ними взаємодієте. Якщо провести пальцем по екрану, щоб перейти додому, вікно переміщатиметься швидше. Ключове слово тут – секрет: хоча регулювання швидкості анімації може здатися привабливим, Android не дозволяє змінювати її в налаштуваннях на рівні поверхні, як показує “Android Police”.

Як змінити швидкість анімації на Android

Для початку вам потрібно включити опції розробника, які відкривають безліч прихованих налаштувань. Потрібно зайти в Установки > Про телефон , потім прокрутити вниз і сім разів натиснути на “Номер складання” . Залежно від налаштувань вам може знадобитися автентифікація. Тепер ваш телефон підтвердить, що ви розробник, навіть якщо насправді ви ним не є.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З новим званням розробника перейдіть до Установки > Система > Установки розробника > Малюнок . Під цим заголовком ви побачите три опції «Масштаб анімації» : «Масштаб анімації вікна» , «Масштаб анімації переходу» та «Масштаб тривалості анімації» . Натисніть на кожен з цих параметрів і змініть налаштування від 1x до .5x, оскільки чим менше число, тим швидше анімація. Ви навіть можете вимкнути анімацію, якщо хочете (але вам це, мабуть, не сподобається).

Звичайно, кожен параметр керує окремим типом анімації на вашому телефоні: “Масштаб анімації вікна” керує швидкістю анімації вікон, “Масштаб анімації переходу” керує швидкістю переходів, наприклад, при поверненні на сторінку назад, а “Масштаб тривалості анімації” керує загальною швидкістю анімації, наприклад, що випадає шторки повідомлень. Можливо, вам буде корисно спочатку протестувати кожен параметр, щоб переконатися, що кожен із них вам підходить.

Ця опція також необов’язково може використовуватися на благо. Ви завжди можете змінити швидкість анімації чужого телефону до 10x. Таким чином, коли господар спробує скористатися своїм телефоном, перемикання між вікнами здаватиметься болісно повільним. Це досить нешкідливий розіграш, але якщо ви швидко зізнаєтеся!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.