Статті

Названо 4 незвичайні програми на Android, про які ви точно не чули

Share
Час читання: 2 хв.

На просторах Google Play, AppGallery, RuStore та інших магазинів з мобільними програмами для Android є тисячі різних програм. Деякі з них мають велику популярність і відомі багатьом. А деякі – залишаються невідомими та незатребуваними. Ми зібрали для вас найнезвичайніші з них.

Боремося з депресією

В принципі, програма для боротьби з депресією – це не новинка. Є багато програм для користувачів, кому потрібна допомога психолога онлайн. Чат-консультації та терапія з відеозв’язку в останні роки особливо популярна, адже ми всі намагаємося зберегти особистий час та залишатися у своїй зоні комфорту.

Але програма Wysa вас точно здивує. Тут немає психотеравта, просто дуже грамотно налаштована нейромережа. Штучний інтелект дає поради та підказки. З переваг – він точно ніколи не розповість ваші таємниці і не проводитиме суб’єктивні судження. Та й коштує таке задоволення набагато менше за сеанс з психологом.

Для шанувальників орігамі

Ще один додаток на Андроїд, створений для любителів японських паперових фігурок. Це Origami – Simple Paper Folding. Тут зібрані сотні видів орігамі від найпростіших до рівня профі.

Відмінний додаток: просте та зі зручною навігацією. Є можливість зберігати свої роботи. А ще в Google Play воно повністю безкоштовне.

Анімований малюнок

Ще одна крута ідеї та не менш круте її виконання – додаток FlipaClip. Це зручний фоторедактор із можливістю малювання, великою кількістю пензлів та фільтрів. А незвичайно тут те, що ви можете легко зробити з малюнку анімацію і навіть додати в нього звукові ефекти.

Раніше таке було можливе лише на професійних пристроях чи графічних планшетах. До того ж більшість таких програм мають дуже складний інтерфейс. У FlipaClip такої проблеми немає – все дуже нативно і зрозуміло.

Слідкувати за землетрусами

My Earthquake Alerts – програма з картою останніх землетрусів по всьому світу, яка оновлюється в режимі реального часу. Незвичайно, правда? Швидше за все розраховано на затятих мандрівників. Хоча у світлі останніх подій, саме ця програма може бути дуже актуальною.

Тут дуже цікава система пошуку землетрусів. Ви можете побачити останні струси, а також переглянути всю історію програми. Події можна фільтрувати за тимчасовими інтервалами або потужністю події.

Незважаючи на невелику популярність, ці додатки дуже барвисті, зручні та працюють без збоїв. Можливо, якесь із них вам справді знадобиться.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: поради
  • Останні записи

    За прогнозами, наступного року Apple випустить iPhone з тоншими OLED-дисплеями

    Тайванська компанія Novatek оголосила про плани розпочати масове виробництво OLED-дисплеїв з технологією TDDI (touch and…

    04.10.2024

    OpenAI запустив новий інтерфейс Canvas для ChatGPT

    OpenAI, лідер у галузі штучного інтелекту, анонсував інструмент Canvas, що спрощує роботу з текстом та…

    04.10.2024

    Telegram готує повноцінну заміну для YouTube

    Розробники Telegram оголосили про проведення конкурсу. Учасникам пропонується створити для iOS-версії Telegram плеєр, який може відтворювати відео…

    04.10.2024

    iPhone можуть отримати режим «гостя»

    Apple запатентувала гостьовий режим для iOS Він дозволить передати айфон другові чи дитині, не побоюючись,…

    04.10.2024

    Google тестує нову функцію для боротьби з фейковими сайтами

    Google тестує нову функцію, щоб допомогти користувачам знаходити надійні компанії у мережі. В рамках експерименту,…

    04.10.2024

    YouTube масово блокує акаунти та канали по всьому світу, але проблему можна вирішити

    Деякі користувачі YouTube зіткнулися з блокуванням своїх облікових записів або каналів. Поштою їм надійшло повідомлення…

    04.10.2024