Чому важливі оновлення безпеки Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення програмного забезпечення є важливим елементом використання будь-якого обладнання. Це дуже простий спосіб додати нову функціональність пристрою. Також регулярні оновлення та виправлення безпеки є важливим захистом від хакерів. Не винятком є ​​смартфони Android .

Google щомісяця розповсюджує серед виробників оновлення, що підвищують продуктивність смартфона та його безпеку. Оновлення з новими функціями також допомагає оптимізувати інтерфейс користувача. Багато користувачів недооцінюють оновлення Android , а це як ви розумієте неправильно.

Кожен виробник має право змінювати функціонал свого програмного забезпечення, що неможливе без оновлень. Навіть якщо є проблема, розробники можуть швидко виправити її. Якщо ви не оновлюватимете свої смартфони, то цього не станеться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модифікація операційної системи (ОС) дозволяє виробникам використовувати весь потенціал обладнання, що є ще однією великою перевагою регулярних оновлень Android . Великі компанії вже протягом п’яти років зобов’язалися випускати регулярні оновлення, що є важливою зброєю у боротьбі за залучення користувачів.

Атаки вірусів та шкідливого ПЗ збільшуються з кожним роком. Відкритий код операційної системи значно полегшує виявлення вразливостей. Зовнішні експерти з кібербезпеки дуже часто повідомляють про небезпечні програми в Google. Таким чином, потенційно шкідливе програмне забезпечення видаляється з Google Play максимально швидко.

За кількістю оновлень Android відстає від iOS, але справа в тому, що Google значно вдосконалює систему оновлень. Рекомендується не оминати програмні пакети, якими виробники періодично оновлюють смартфони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.