Статті

Головний недолік iPad та скільки коштує його виправити

Share

iPad – це чудовий пристрій для споживання контенту. Проте ви це знаєте і без мене. У нього є деякі особливості та недоліки, але в цілому це чудовий пристрій, яким можна і потрібно користуватися, якщо у вас взагалі виникала думка зробити це. Втім, про переваги ми вже говорили багато разів, та й сама Apple із цим чудово справляється. Тому може не варто бути настільки категоричним і краще обговорити недоліки цього пристрою? Раптом ви передумаєте його купувати… Загалом, розберемося.

Найкраще застосування iPad

Головною перевагою iPad є його великий екран, на якому набагато зручніше дивитися відео, читати книги та статті, а також грати в ігри. Наприклад, у Call Of Duty я можу грати лише на iPad. Спочатку мені здавалося, що через великий екран управління стає не дуже зручним, але коли я переріс цей момент, я зрозумів, що насправді це найкращий гаджет для ігор. Все велике, видно далеко, цілитися зручно, цукор солодший.

Недоліки iPad

Недоліком великий екран стає з двох причин. Перша – природно, розмір. Носити iPad з собою – це ще випробування. У кишеню не покладеш, у сумці часто не вистачає місця, а рюкзак не завжди береш із собою. Ось і вийшло, що він перетворився на приліжковий гаджет для дому. Навіть я, який раніше завжди носив iPad із собою, зараз дуже рідко роблю це.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи легко розбити iPad

Ще одна проблема iPad у тому, що майже кожне падіння неминуче призводить до пошкодження екрану. Через те, що корпус великий і важкий просто неможливо уникнути деформації при падінні. Саме вона і призводить до появи тріщин. У телефонах ця проблема стоїть менш гостро саме через невеликий корпус і меншу вагу. Навіть iPad Mini не так схильний до пошкоджень, як звичайний і тим більше великий.

Проблема в тому, що заміна екрана цілком коштує дорого через те, що сам екран великий, а в нових моделях ще й дуже технологічний. Ми вже багато разів розповідали про те, як відбувається заміна екрана розбитого iPad. Насолода це не з дешевих, і ось тут можна подивитися , скільки це коштує з розбивкою за моделями. Просто оберіть той iPad, який у вас.

Чи можна замінити екран Айпада своїми руками

Теоретично, замінити екран iPad можна самостійно. Для різних моделей вони вільно продаються в Інтернеті. Але я не радив би робити це своїми руками і довірив би це професіоналам.

iPad – технічно складний пристрій, який треба вміти розбирати. Мені неодноразово показували, як виглядають iPad, iPhone, або MacBook після самостійного ремонту чи ремонту руками майстрів ”у метро”. На це навіть мені боляче було дивитися. Пошкоджені шлейфи, зламані кріплення, прокладки, що стирчать (особливо в iPhone останніх поколінь).

Напишіть у коментарях, як ви ставитеся до iPad. Особливо цікаво почути думку тих, хто користується нею на постійній основі. Адже багато хто, купуючи цей гаджет, стикається з необхідністю носити його із собою, і інтерес згасає. Для себе я знайшов у ньому ідеальний гаджет для подорожей чи просто довгих поїздок у транспорті. При цьому через особливості iPad Pro 11 мені набагато простіше обробляти на ньому фотографії для сайту в Lightroom, ніж робити це на MacBook.

А ось монтувати відео на ньому, незважаючи на всі переваги Luma Fusion та DaVinci Resolve, я так і не зміг. Хоча я чекав на вихід останнього, щоб спробувати його. Можливо ситуацію виправить вихід повноцінного Final Cut, але в це віриться все менше, хоч чутки продовжують ходити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iPad
  • Останні записи

    В мережу потрапили живі зображення Motorola Razr 50 (2024)

    Повільно, але впевнено Motorola перетворила Razr з телефону, покликаного повернути епоху, коли модель Razr була…

    26.05.2024

    Ілон Маск заявив, що вся сучасна зброя керована людиною, застаріла

    Людина тисячоліттями, домінуючи на полях битв, починаючи від бронзового віку і ранніх часів, закінчуючи Сталінградської…

    26.05.2024

    Офіційно представлена ​​ігрова консоль Anbernic RG Cube

    Компанія Anbernic офіційно презентувала свою нову ігрову консоль RG Cube. Пристрій виконаний у форм-факторі портативної…

    26.05.2024

    Apple запатентувала “цифровий камінь”: що це

    Шанувальники Apple зможуть скористатися «інтерактивними каменями», пише Gizmochina. Відомство за товарними знаками і патентами США…

    26.05.2024

    “Київстар” та “Vodafone” вводять новий код – що зміниться для абонентів

    Мобільні оператори «Київстар» і «Vodafone» готуються до важливих нововведень, які відбудуться після того, НКЕК приняло…

    26.05.2024

    Названо 14 найкорисніших функцій WhatsApp, які полегшать ваше життя

    У світі миттєвих повідомлень WhatsApp залишається домінуючою силою, маючи понад два мільярди користувачів. Хоча багато…

    26.05.2024