Як вимкнути iPhone, якщо зламані кнопки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Перезавантаження – перший спосіб вирішення будь-якої проблеми зі смартфоном. Замість неї айфон зазвичай вимикають і вмикають. Це просто зробити, затиснувши кнопку блокування. Але що, коли вона зламана?

Реклама

Як вимкнути iPhone, якщо кнопка не працює?

  • з налаштувань: Параметри – Загальні – Вимкнути;
  • або дочекатися, коли смартфон повністю розрядиться.

Як увімкнути iPhone без кнопки?

Поставте на зарядку – він увімкнеться сам. Підійде будь-який спосіб: до мережі, до USB комп’ютера, бездротової та MagSafe.

Як перезавантажити?

Є класичний спосіб: не вимикати, а саме перезавантажити.

Siri: дайте команду «Привет, Сірі, перезагрузи телефон».

Assistive Touch: дозволяє керувати функціями смартфона тільки на екрані, не використовуючи кнопки блокування, гучності або Touch ID.

Установки – Універсальний доступ – Торкання – активізуйте бігунок та зайдіть у Меню верхнього рівня. Замініть одну з іконок на Перезапуск або додайте, натиснувши плюс +.

Тепер на робочому столі айфона з’явиться «крапка», торкнувшись її, ви можете перезавантажувати смартфон.

Скидання налаштувань: вся ваша інформація збережеться, але налаштування «обнулиться» та повернуться до початкових. Параметри – Загальні – Перенесення або скидання iPhone – Скинути – Скинути всі налаштування.

Всі ці способи корисні, доки кнопки телефону несправні. Якщо пристрій обмежений у використанні, зверніться до сервісного центру. У Педанті є безкоштовна консультація та діагностика гаджета.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ