Експерт розповів, як перевірити смартфон після його падіння

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть якщо пристрій вимкнувся, це не означає, що воно повністю вийшло з ладу.

Експерт розповів, як перевірити працездатність смартфона після його падіння. Навіть якщо пристрій вимкнувся, це не означає, що воно повністю вийшло з ладу. Можливо, воно просто зависло.

Щоб перевірити, чи «помер» смартфон чи ні, варто примусово його перезавантажити за допомогою апаратних клавіш. Після падіння необхідно уважно обстежити пристрій. До сервісного центру слід звертатися лише в тому випадку, якщо вам щось заважає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо смартфон не отримав видимої шкоди під час падіння (подряпини, сколи), можна провести кілька тестів. Наприклад, подивіться, скільки часу тепер заряджається гаджет. При зверненні до сервісного центру обов’язково повідомте, що смартфон падав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.