WhatsApp намагається бути схожим на Telegram – і це добре

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Головне, щоб із функціоналом не переборщили. Днями інсайдери порталу WABetaInfo повідомили, що зараз тестується новий функціонал у WhatsApp, а саме можливість закріпити повідомлення у чаті.
Незабаром функцію отримають користувачі WhatsApp на Android.
Як це працює?
У Telegram така функція є дуже давно. Будь-яке повідомлення можна закріпити нагорі так, щоб по одному кліку отримати доступ до нього. Вгорі чату з’являється спеціальна плашка, яка відображає уривок месенджу.
Закріпити можна у листуванні як у себе, так і у співрозмовника. Таким чином, можна зберегти важливу інформацію, до якої ви та ваш співрозмовник постійно змушені повертатися. Також Telegram канали можуть закріплювати найважливіші повідомлення, наприклад, події дня.
Поки що незрозуміло, як саме вчинить WhatsApp — повністю скопіює опцію з Telegram або додасть можливість частково. Наразі нововведення працює у бета-версії 2.23.3.17, яка доступна лише тестувальникам. Точна дата виходу оновленого месенджера поки що невідома, але практика показує, що з моменту подібних інсайдів до релізу минає небагато часу.
Раніше WhatsApp подарував зручну функцію своїм користувачам – тепер можна надсилати повідомлення самому собі, тобто месенджер можна використовувати як блокнот.
Що краще на вашу думку — Telegram чи WhatsApp?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.