Названо 5 помилок, які багато хто робить при встановлені Wi-Fi роутера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сигнал WiFi у нас вдома часто поганий і це через наші власні помилки, через незнання.

Логічно, якщо у нас немає інформації від техніки, зробити неправильні дії, внаслідок яких сигнал має проблеми. Подивіться, що це помилки , щоб виправити їх.

Не ховайте свій роутер

Сигнал Wi-Fi досягає приблизно 45 метрів і може бути перерваний стінами чи шафами. Помістіть маршрутизатор на відкрите або місце, де його можна відрізнити від багатьох інших місць.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви залишаєте його на підлозі

Багато маршрутизаторів призначені для горизонтальної установки, що означає, що ваш сигнал йде на підлогу, а миші в підвалі насолоджуються вашим Wi-Fi. Покладіть його на прилавок. Це не дитина, і вона не впаде.

Ви кладете його поряд з іншими пристроями

Маршрутизатори погано ладнають з іншими. Все, що має електронний сигнал, може зіпсувати ваш Wi-Fi сигнал. Він навіть відповідає комп’ютеру. Тому розмістіть їх досить близько, щоб був сильний сигнал, але не все псував.

Підніміть обидві антени

Насправді це працює найкраще, коли вони вказують у різних напрямках, один вертикально та один горизонтально. Антени багатьох ноутбуків горизонтальні, і ви хочете, щоб хоч одна з них була такою, оскільки сигнал працює найкраще, коли маршрутизатор вказує в тому ж напрямку. Розмістіть їх у різних напрямках, оскільки багато разів ви переміщуєтеся по дому з мобільним пристроєм, який дає вам найкращі шанси зловити сигнал.

Ви не вимірюєте потужність сигналу

Є багато програм, які ви можете завантажити, щоб дізнатися рівень сигналу, щоб ви могли бачити, де у квартирі у вас найкращий сигнал, і якщо ваші зусилля покращують його.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.