Найбільш непотрібні гаджети, які можна підключити до смартфона

До сучасного смартфону можна підключити різноманітні периферійні пристрої. Це відбувається як через OTG-кабель, так і за допомогою Wi-Fi та Bluetooth. Підключати можна звичайне обладнання, призначене для ПК, а також спеціальне адаптоване під мобільний гаджет. Давайте розглянемо найкорисніші девайси для смартфона.

Міні-принтер

Як правило, такі принтери створюються для друку миттєвого фото. Тільки ось особливою якістю такі аксесуари не похваляються. До того ж, вартість витратних матеріалів для них буде висока. Також відзначається частий вихід із ладу подібних пристроїв. Такий гаджет більше підходить для забави або термінового друку.

Чохол із вбудованим акумулятором

Здавалося б дуже зручна штука. Чохол всередині акумулятор, який заряджає смартфон. Тільки є два мінуси — такий чохол буде занадто об’ємним і, за фактом, він марний. Причина в тому, що сучасні смартфони мають дуже ємні батареї і, швидше за все, такий чохол не зможе повноцінно зарядити пристрій.

До того ж, вигідно купити невеликий зовнішній акумулятор (PowerBank), який здатний зарядити смартфон кілька разів.

Різні об’єктиви та лінзи до камери

Вони перетворюють ваш девайс на електронний мікроскоп або збільшують «зум» камери. Такий аксесуар навряд чи зможе замінити професійну техніку для зйомки та не завжди підходить до камери. Адже сучасний смартфон, щоб зробити якісні фото, використовує одразу кілька камер-сенсорів для отримання найкращого результату.

USB-хаб

З його допомогою можна підключити до смартфона кілька USB-пристроїв. Тільки цей девайс можна назвати вкрай шкідливим. Адже смартфон, фактично, не призначений для цього, а зайве навантаження може призвести до виходу з ладу контролера смартфона.

Та й не завжди кілька пристроїв коректно працюватимуть зі смартфоном. Краще не використовувати подібні гаджети або підключати тільки ті, які рекомендує виробник.

Зовнішні накопичувачі

До смартфону можна підключити SSD та навіть HDD-накопичувач. Тільки ось треба ставитись до такої справи з великою обережністю. Є ризик втрати даних при такому підключенні. Бажано використовувати гаджети, які призначені для смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.