Скільки смартфонів має бути у людини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нині важко знайти людину без смартфона. Пристрої постійно оновлюються, виходять нові моделі. Ринок перенасичений смартфонами, яких стало надто багато. Тепер люди з’явилися надлишки. Не варто забувати і про кнопкові мобільні телефони, які нікуди не поділися.

У когось старі моделі збираються і вони просто в ящику лежать. Продати/віддати – не хочуть, от і лежать, невідомо навіщо. Раптом знадобляться. А у когось кілька сучасних смартфонів перебувають у режимі постійного користування. Причини в усіх різні. Я колись навіть статті на такі теми публікував на каналі. Кому цікаво буде – залишу посилання після закінчення цієї статті.

У мене наприклад два смартфони, якими активно користуюся, але все це через роботу. Нещодавно з трьома ходив, але втомився з собою тягати таку кількість, ось зараз скоротив. Та й те, два вже вважаю за перебором. А ось все в одному “вмістити” неможливо, у всякому разі поки що. Може трохи пізніше я позбудуся і другого, але тоді роботу поміняти доведеться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відповісти на запитання: “скільки смартфонів має бути у людини?” – не вийде правильно. Кожен вибирає під свої завдання потрібну кількість. Швидше за все в найближчому майбутньому варто очікувати на технологічні рішення, щоб один смартфон міг упорядковано поєднувати в собі купу функцій і навіть більше. Працювати за два чи три смартфони, а поки що, хоч 10 штук із собою носите.

З розвитком нейромереж та їх інтеграцією у смартфони – варто очікувати таких рішень. Смартфон стане незамінним помічником для вирішення багатьох завдань. Не буде величезної кількості сім-карт, додатків, будь-яких акаунтів тощо. Можливі спеціальні обмеження і на законодавчому рівні. Якийсь період плавного переходу, чому ні?

Уже необхідне це скорочення. Зараз така величезна кількість різних сервісів, майданчиків в інтернеті, соціальних мереж, маркетплейсів тощо. У всьому цьому можна легко заплутатися. І ця кількість продовжує “пухнути”, а що буде років через 10, 20? Навіщо нам стільки однакових ресурсів із різними назвами?

Сподіваюся будуть зміни, спрямовані на впорядкованість всього цього бардаку, що накопичився. Все має бути в одному місці, як і один смартфон під будь-які завдання. А те, що відбувається зараз, назвати порядком не можна. Залишається питання – як це грамотно зробити?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.