Названо п’ять ознак, які вказують на необхідність заміни смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс акумуляторних блоків, які встановлюються у сучасні смартфони, становить 4-5 років. Як показує практика, більшість власників смартфонів експлуатують їх до тих пір, поки ресурс АКБ не вичерпається повністю. В результаті їм доводиться стикатися з безліччю незручностей. Журналісти Gizchina попросили експертів назвати основні ознаки того, що смартфон потребує заміни.

Вичерпання ресурсу акумулятора

Через кілька років безперервної експлуатації мобільного пристрою швидкість розряджання акумуляторної батареї збільшиться. В результаті вона почне гірше тримати заряд. Власникам смартфонів із зношеними батареями доводиться носити із собою адаптер. Як тимчасове рішення можна використовувати повербанк. Якщо час для покупки нового смартфона непридатний, можна обійтися заміною акумулятора.

Нестача внутрішньої пам’яті

Другою найпоширенішою причиною заміни гаджета є нестача пам’яті. Користувачі, що стикаються з цією проблемою, починають видаляти з пам’яті смартфона відеоролики, непотрібні файли і програми. Це спосіб допомагає лише якийсь час. У зв’язку з цим експерти не рекомендують затягувати із придбанням нового мобільного пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Постійні «глюки»

Моральне зношування смартфона призводить до того, що програми починають працювати нестабільно, а то й зовсім «підглючувати». Поруч із, у роботі пристрою спостерігаються глюки. Все це говорить про те, що продуктивності смартфона недостатньо. Він потребує заміни.

Припинення підтримки смартфона виробником

У разі припинення випуску компанією-виробником оновлень для смартфона затягувати із його заміною виразно не варто. Використання застарілого програмного забезпечення може спричинити загрозу безпеці даних користувача. Як показує практика, смартфони середнього класу отримують оновлення програмного забезпечення протягом 2-3 років. Флагманські апарати оновлюються виробниками протягом 4-5 років.

Застаріла камера

Одним із ключових вузлів будь-якого смартфона є камера. Вона вдосконалюється із виходом кожної нової моделі. Йдеться не лише про софт, а й про «залізо». Замінити камеру в смартфоні на досконалішу не можна. Єдиним виходом у цій ситуації є придбання нового мобільного пристрою з якіснішою камерою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.