Чим можна зарядити смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони традиційно відносяться до енергоємних телефонів, які потребують регулярного заряджання. Але вибрати правильний зарядний пристрій не так просто, оскільки вони зустрічаються як у дротовому, так і бездротовому виконанні. Який варіант вважається найкращим?

Провідні зарядні пристрої

Недорогими і цілком надійними вважаються дротові зарядні пристрої, цінні в плані практичності – варто підключитися до пристрою спеціальним кабелем, як заряджання телефону почне відбуватися швидко та якісно. Топові моделі ЗУ часто мають кілька портів USB, цінні тим, що можна одночасно заряджати кілька смартфонів, тоді як бюджетні версії здатні заряджати всього телефон.

Особливу увагу слід приділити зарядним шнурам. Більшість моделей оснащуються з одного кінця портом USB, тоді як з іншого Micro-USB, цінний тим, що підходить до більшої частини сучасних смартфонів бюджетної та дорогої цінової категорії. Якщо шнур має ще й правильне обплетення з нейлону, тканини або сталі, то це буде говорити про високу якість – кабель зможе витримувати велике навантаження на злам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо! Якісні шнури для смартфонів повинні підтримувати силу струму щонайменше 2 А. Брати бюджетні версії шнурів не завжди доречно – вони гарантують вкрай повільний заряд.

Бездротові зарядні станції

Що робити, якщо дротовий спосіб заряджання смартфона не влаштовує користувача. В цьому випадку краще скористатися бездротовою зарядною станцією, яка здатна гарантувати потужність не менше 10 Вт і швидко заряджати не тільки батарейний блок смартфона, але також планшета або розумного годинника. Такі станції часто оснащуються індикатором включення в мережу і залізничним екраном, на якому видно ступінь зарядки кожного з пристроїв.

Power Bank

Що робити, якщо поруч немає електричної розетки? У цьому випадку логічніше вибирати виносний акумулятор у вигляді Power Bank, ємнісні значення якого часто починаються з 10 000 мАг. Такі пристрої оснащуються літієво-полімерною АКБ, що має номінальну кількість перезарядок до 500. Устаткування має захист від КЗ та перезаряду, індикацію заряду та міцний корпус, здатний витримати серйозні механічні дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.