Названо 10 відмінних аксесуарів, які ви захочете купити для своїх смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи дивилися колись ціни на аксесуари для смартфонів та планшетів на якихось острівцях у торгових центрах? Швидше за все, вони можуть неприємно шокувати. У таких місцях дуже легко можна купити найпростіший блок живлення за тисячу чи провід за практично таку саму суму. Разом за зарядку у зборі ви віддасте майже тисячу гривень. Дуже велика сума, особливо з урахуванням того, що на АліЕкспрес можна купити все це вдвічі дешевше, а гроші, що звільнилися, витратити на щось корисне. У нашій сьогоднішній добірці товарів з Аліекспрес ви знайдете відмінні аксесуари для ваших пристроїв, які точно захочете купити.

Зовнішній акумулятор для iPhone

Зовнішній акумулятор – один із найзручніших способів підзарядити смартфон у дорозі. Багато хто користується ними навіть на робочому місці, якщо під рукою немає зайвої розетки. Тому краще, щоб такий пристрій завжди був із собою. Тоді ви гарантовано не залишитеся без зв’язку та зможете вийти в інтернет або зателефонувати кудись. Тим більше, зовнішній акумулятор Baseus на 10 000 мАч можна купити за дуже приємну суму. Щоб ви розуміли, такою батареєю можна двічі повністю зарядити iPhone 14 Pro Max, а це більш ніж серйозний показник. Можна вибрати модель і на 20 000 мАг, і тоді вам залишиться ще на планшет чи ноутбук.

Розетка с USB портом

Останнім часом розетки з USB-портами набирають все більшої популярності. Це логічно. Можна відразу встановити таку розетку і взагалі припинити користуватися блоками живлення. Просто вставляєте провід відразу в розетку, і починається зарядка. Якщо ви давно плануєте замінити свої або робите ремонт, то подумайте про встановлення таких розеток з USB. Стане значно зручніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Провід для заряджання Айфона

До такої розетки краще одразу купити і довгий провід. Раптом вона знаходиться на відстані від місця, де ви плануєте заряджати ваш пристрій. Я раджу звернути увагу на такий плетений Lightning кабель для зарядки Айфона. Мало того, що він довгий, ще й міцний, що дозволить прослужити йому значно довше, ніж комплектному.

Швидка зарядка на iPhone

Ну а якщо ви вважаєте за краще заряджатися, як і раніше, через звичайний блок живлення, то подивіться на ось цю модель від компанії Essager. За допомогою нього можна швидко зарядити iPhone, не кажучи про якісь інші пристрої. А завдяки кільком USB-портам можна одночасно підключити до нього кілька пристроїв. Швидкість, звичайно, буде не максимальною, але іноді зручність важливіша, ніж швидкість.

Магнітний тримач із бездротовою зарядкою

Починаючи з iPhone 12, у смартфонах Apple є підтримка магнітної зарядки MagSafe. Але використовувати магніти в ній можна не лише за прямим призначенням, але й для фіксації в автомобільних утримувачах. Досить просто піднести Айфон спинкою до такого власника, і він просто до нього примагнітиться. Приємним бонусом буде наявність бездротової зарядки, але підключати її не обов’язково. Можна скористатися лише як власником.

Автомобільна зарядка для телефону

Але бездротове заряджання на Айфоні не завжди працює з нормальною швидкістю. Тому всім автолюбителям варто подивитися на такий автомобільний блок живлення. За допомогою нього можна зарядити iPhone 12 із 0 до 60% за тридцять хвилин. Якщо ви постійно в дорозі і повністю заряджений смартфон вам життєво необхідний, такий блок живлення Ugreen дуже добре вам у цьому допоможе.

Настольная зарядка для телефона

Останнім часом звернув увагу, що все більше набридає постійно відключати зарядки з фільтру, який лежить за тумбочкою на підлозі. Тому я задумався про покупку ось такої настільної зарядки. До розетки вона підключається за допомогою окремого дроту та оснащена двома портами USB-C та двома USB-A. Додатково у неї на корпусі є ще розетка на 220, щоб можна було підключити все, що треба.

Чехол-книжка для iPad

Для безрамкових айпадів Apple випустила спеціальний чохол Smart Folio. Щоправда, коштує він дуже дорого, і нікуди подіти Apple Pencil, який може від’єднатися від бічної грані планшета непомітно для вас. Тому можна подивитися на ось такий аналог Smart Folio. Він продуманий значно краще і має спеціальну мову, яка за допомогою магнітів фіксує Apple Pencil на корпусі планшета. На вибір є багато різних кольорів, тому ви завжди знайдете варіант для себе.

Підставка для телефону із зарядкою

Щоб не морочитися з підключенням проводів до Айфону, краще користуватися бездротовою зарядкою. Тим паче її можна поєднати ось із такою крутою підставкою. При цьому заряджати на ній можна не лише Айфон, а й AirPods. Просто покласти кейс за допомогою бездротової зарядки на підставку, і заряд піде автоматично.

Бездротова портативна колонка

До літа залишилося не надто довго, тому час закуповуватися товарами для відпустки та відпочинку. Ось така бездротова портативна колонка без проблем зможе розважити вас на дачі чи просто на природі. Просто з’єднайте її зі смартфоном через Bluetooth і насолоджуйтесь улюбленою музикою. А захист від води IPX7 дозволить не побоюватися, що її можна втопити. Відмінна річ для вечірок та відпочинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.