Найкращі телевізори Samsung на 2023 рік: провідні QLED, Neo QLED та 8K телевізори

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кращі телевізори Samsung займають верхні рядки в рейтингах телевізорів з точки зору збирання, якості зображення та доступних функцій. Але варто пам’ятати, що найкращий телевізор Samsung – це не завжди найдорожча модель у лінійці, є з чого вибрати.

У представленому списку ви знайдете всі види телевізорів Samsung від найдоступніших 4K-телевізорів до масивних Mini-LED з величезними екранами та відповідними цінниками.

1. Samsung QN900B Neo QLED 8K

8K – це занадто великий телевізор для багатьох віталень, але якщо вам дозволяє місце та бюджет, то немає сумнівів, що телевізор Samsung QN900B Neo QLED 8K виводить домашні розваги на новий рівень. ТБ Samsung QN900B Neo QLED 8K з підтримкою Mini-LED забезпечує приголомшливу якість зображення, виняткові кольори і яскравість, приголомшливий звук і чудовий рівень чорного. Він чудово виглядає навіть у вимкненому стані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технологія, яка використовується в панелі дисплея цього телевізора, це «квантові» міні-світлодіоди Samsung. Товщина цих світлодіодів становить 1/40 товщини звичайного світлодіода, що означає, що тисячі маленьких світлодіодів можуть бути більш щільними, ніж в інших LED-телевізорах. Це означає більш точне затемнення, що дозволяє Samsung забезпечити рівень чорного, який практично не відрізняється від OLED-дисплея.

Ще однією перевагою світлодіодів меншого розміру є те, що вони точніші і менш схильні до цвітіння (ефекту ореолу), тобто коли світло потрапляє туди, куди ви не хочете. У цьому телевізорі ви не побачите, щоб яскраві ділянки екрана неприродно перетікали у темніші. А завдяки тому, що в ньому також реалізована функція підвищення якості зображення Multi-Intelligence AI від Samsung QN900A може передавати зображення, яке виглядає набагато краще, ніж його джерело.

Невже він позбавлений недоліків? Відповідь негативна через програмне забезпечення. Новий інтерфейс Smart Hub від Samsung здається деградацією технологій, роблячи раніше прості налаштування більш трудомісткими і складними. Якщо сам телевізор вражає, то Smart Hub – ні. Але це незначна проблема, тому цей пристрій все одно залишається найкращим телевізором Samsung, який ви можете купити у 2023 році.

2. Samsung BU8500

Samsung BU8500 покликаний запропонувати сучасну функціональність, стриманий зовнішній вигляд та надійну якість складання за привабливою ціною. Це вражаючий 4K HDR LED дисплей з гарним HDR (хоча, як завжди у Samsung, немає Dolby Vision HDR), три HDMI, голосове керування, два пульти дистанційного керування та інтерфейс Tizen smart TV з усіма потоковими програмами, які ви можете побажати. Це один із найкращих телевізорів у цій ціновій категорії.

Це виключно доступний телевізор, і хоча створення доступних телевізорів передбачає деякі компроміси, Samsung не зрізав жодного важливого кута. Процесор Crystal 4K виконує гідну роботу з підвищення роздільної здатності, хоча і не такою мірою, як процесори в кращих телевізорах Samsung, а підсвічування є точним з гарною яскравістю та контрастністю. Під час тестування експертами було зазначено, що якість звуку не блискуча, але в наші дні для більшості телевізорів потрібний саундбар.

BU8500 оснащений трьома входами HDMI 2.0, включаючи один із eARC для саундбару. Є сумісність з аспектами ALLM та HGiG специфікації ігрових консолей наступного покоління, але немає підтримки AMD FreeSync, що є кроком тому порівняно із Samsung AU9000 2021 року.

Samsung зробив дуже вражаючий телевізор за такою самою вражаючою ціною, і хоча він не стоїть в одному ряду з кращими моделями компанії, він набагато перевершує свою ціну. Якщо ви шукаєте доступний 4K-телевізор, він обов’язково має бути у вашому списку.

3. Samsung QN95B Neo QLED

Дизайн Samsung QN95B Neo QLED повторює так звану тему нескінченності свого попередника, хваленого Samsung QN95A, з ледь помітною рамкою навколо екрану і тонкою задньою частиною, яка така сама плоска, як і передня, створюючи разючий монолітний ефект. Під час тестування експертами було виявлено, що всі ці особливості дизайну разом QN95B виглядають досить преміально.

Якість зображення просто фантастична. Покращена обробка та керування підсвічуванням забезпечують помітне покращення в більшості областей зображення в порівнянні з вражаючими зусиллями дебютанта QN95A Mini LED, при цьому особливо привертають увагу менше цвітіння, більша яскравість і краща деталізація тіней. Завдяки своїй винятковій яскравості та насиченій колірній системі Quantum Dot, QN95B демонструє сліпучу картину того, наскільки сильно HDR може вплинути на якість зображення.

Цього року якість зображення зберігається як в іграх, так і під час перегляду відео. Хоча його звук не такий чудовий, як зображення, технологія Object Tracking Sound робить його цілком адекватним компаньйоном для чудових зображень.

У чому ж каверза? Перегляд смарт-системи Tizen від Samsung був помилковим кроком, додавши непотрібні складності та деякі марні дизайнерські рішення до свого чистого та привабливого попередника. В цілому, однак, поліпшення якості фотографій настільки чарівно, що ні технологія, ні ціна не можуть применшити його пишність.

4. Samsung S95B

Після кількох років ігнорування технології компанія Samsung випустила OLED-телевізор. Певною мірою. Хоча Samsung дивним чином вирішив описати S95B як ще один OLED, насправді це щось більше. У його екрані прихований абсолютно новий тип OLED-технології, що поєднує в собі знамениті властивості OLED, що самовідтворюються, з яскравістю і колірним діапазоном QLED.

Платформа для цієї нової технології, здатної потягатися з найкращими OLED-телевізорами, майже абсурдно передова завдяки екрану, який ззаду не глибший, ніж ваша звичайна підставка для напоїв. Новий процесор зображення Samsung, натхненний штучним інтелектом, велику та перероблену смарт-систему на базі Tizen, новітні ігрові функції та навіть, незважаючи на ультратонкий дизайн, розумну аудіосистему з функцією відстеження об’єктів.

Однак головною зіркою багатогранного шоу Samsung S95B, безперечно, є якість зображення. Хоча прагнення Samsung показати, на що здатна його нова технологія, призвело до кількох проблем із налаштуваннями зображення, при невеликому налаштуванні воно забезпечує таке поєднання яскравості, глибини чорного, контрастності та кольору, якого ми ще не бачили в жодного телевізора. Це щось особливе.

5. Samsung QN85B

Якщо ви хочете отримати яскравість LED-телевізора з якістю зображення, близьким до OLED, Samsung має саме такий телевізор. У QN85B використовується до смішного яскрава міні-світлодіодна панель, що забезпечує дуже вражаючий HDR та відмінну ігрову продуктивність, і хоча він не може зрівнятися з глибоким чорним кольором OLED-телевізора, ви можете бути здивовані тим, наскільки близько він до нього підійшов.

Це особливо хороший варіант для геймерів завдяки підтримці HDMI 2.1 у всіх його портах HDMI, а шість динаміків усередині забезпечать вам розумне просторове звучання, якщо у вас немає одного з найкращих саундбарів.

Тут присутні звичайні недоліки Samsung – відсутність Dolby Vision HDR, оновлений інтерфейс Tizen Smart TV, який трохи більш дратівливий, ніж його попередник, вибір між урізаним пультом на сонячній батарейці або жахливим пластмасовим пультом з усіма функціями – але це дуже швидкий, чуйний і яскравий , Котрий відмінно підходить для перегляду при денному світлі, що робить його відмінним вибором для ігор, спорту або просто дозвілля.

6. Samsung QN95A Neo QLEDє

Samsung QN95A був флагманським 4K-телевізором Neo QLED компанії в 2021 році і першим, в якому було застосовано підсвічування Mini-LED, що призвело до значного збільшення світлорегульованих зон і більш тонких панелей.

Під час тестування експерти були приємно вражені чудовими зображеннями SDR та HDR, які забезпечують глибокий чорний колір та яскраві відблиски без цвітіння чи втрати деталей у тінях. Технологія квантових точок Samsung забезпечує насичені та глибокі кольори, а завдяки режиму Filmmaker Mode ці зображення також надзвичайно точні.

Більше не здається, що Samsung обмежує свою лінійку 4K у спробі стимулювати продаж 8K. QN95A може похвалитися вражаючим набором функцій, який очолює добре продумана та всеосяжна смарт-платформа, що включає всі основні програми для потокового мовлення.

Також є безліч передових ігрових функцій, які сподобаються власникам консолей нового покоління, і потужна звукова система 4.2.2-канальна, упакована в ультратонкий корпус телевізора. Тільки майте на увазі, що вам доведеться задовольнятися підтримкою HDR10+, а не найпоширенішим стандартом Dolby Vision HDR.

7. Samsung The Frame

Samsung The Frame (2020) був найдосконалішою ітерацією телевізора Samsung, натхненого живописом, який бачив світ на момент його випуску, і він не втрачає актуальності і сьогодні — не в останню чергу тому, що тепер є новіші версії, а ціна значно знизилася.

Завдяки сміливому металевому корпусу, рамкам і функції Art Mode, що відображає класичні твори мистецтва і фотографії, телевізор The Frame найближче до того, щоб виглядати як справжня картина — і коли він буде встановлений на стіні, ваші гості дійсно не зможуть помітити різницю.

Режим Ambient Mode пропонує більш динамічні заставки, циферблати годинника, а також оновлення погоди або новин, що дозволяє налаштувати телевізор Frame так, щоб він був корисним, навіть коли не використовується за призначенням. Панель QLED та оновлення процесора Quantum Processor 4K також є гідними покращеннями, з передбачувано високим рівнем масштабування та вражаючим зображенням – хоча в цілому воно вражає, панель дисплея напрочуд тьмяна для QLED, а відтінки шкіри іноді можуть здаватися трохи не реалістичними.

Але якщо вам потрібен телевізор, який дійсно ставить зовнішній вигляд на перше місце і органічно вписуватиметься в інтер’єр – і при цьому має кабельне рішення OneConnect для підтримки порядку – Samsung The Frame стане відмінним вибором для вашого будинку.

8. Samsung The Terrace

Samsung The Terrace – це перший телевізор для перегляду на відкритому повітрі від найбільшого у світі виробника телевізорів, і це не просто захищений від негоди екран, який не зіпсується, якщо ви дивитися футбол під дощем. Це також визнання Samsung того, що люди люблять використовувати свої пристрої за межами традиційних віталень.

Samsung The Terrace доступний тільки в трьох розмірах: 55, 65 і 75 дюймів, тому якщо ви шукаєте невеликий телевізор, щоб повісити його на стіну гаража, то вам не пощастило. Але якщо ви хочете встановити потужний QLED-дисплей на задньому дворі вашого будинку, щоб насолоджуватися переглядом компанії, то це відмінний варіант.

Необхідно підкреслити, що цей телевізор є погодостійким, а не водонепроникним: рекомендується накривати його водонепроникним чохлом, коли він не використовується, або встановлювати його таким чином, щоб він був хоча б частково захищений від зовнішніх впливів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.