Круті характеристики, а насправді найпроблемніші смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дуже часто за своїм незнанням і якоюсь мірою недосвідченості люди при покупці смартфона дивляться лише на характеристики і порівнюючи чергові дві моделі вибирають ту, у якої вони краще і бажано ціна нижча.

Однак, вибір мобільного пристрою за таким принципом може зіграти злий жарт, адже за хорошими характеристиками може ховатися ціла купа проблем. Адже не дарма кажуть, що безкоштовний сир лише у мишоловці.

Конкретно мені хочеться сказати про маловідомі китайські бренди, що набирають популярність у нашій країні. Таких як Doogee, Cubot, Ulefone, UMIDIGI, OUKITEL та інші, але це основні найбільш популярні у вузькому колі користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спочатку мені хотілося описати проблеми, кожного з виробників окремо, але потім я зрозумів, що це абсолютно безглузде заняття, оскільки у всіх ідентичні одна одній проблеми і немає жодного сенсу розписувати їх кілька разів.

У нас у сервісних центрах з ремонту просто навалом вищепереліченого добра тому що по-перше ламаються всі вони досить часто і з різних причин. А по-друге, запчастин на більшість моделей від цих виробників ви просто не знайдете, тому простіше буде купити новий смартфон, ніж відремонтувати старий.

А друга їхня проблема, грубо кажучи, “мозки”, а вірніше їхня відсутність. Виробники небагаті, тому не можуть довго підтримувати та оптимізувати пристрої, внаслідок чого лаги та глюки для них звична справа.

Камери у них можуть мати хоч 1000 Мпікс, але все одно знімають вони на рівні 2017 року, а відео це взагалі хвора тема, все сіпається, скріпить, тріщить, буде знято на кнопковий телефон. Часті проблеми з перегрівом, погана оптимізація батареї через що акумулятори на 7000 mah важко доживають до вечора, велика витрата оперативної пам’яті і все це виливається в низьку ціну, щоб хоч якось зацікавити покупця.

Хотілося б виділити плюси цих виробників, але їх, на жаль, немає. Спочатку після покупки смартфон може і буде непогано себе показувати, але в кінцевому підсумку все зводиться до одного. До чого ж описав вище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.