Чому не потрібно клеїти захисне скло на телефон. Топ-5 причин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купуючи новий смартфон, більшість людей відразу поспішають убезпечити телефон від ударів за допомогою захисного скла. Користувачі вважають, що цей аксесуар зможе захистити екран смартфона від подряпин у разі падіння. Проте вже давно відомо, що цей спосіб уже застарів. Більш того, цей атрибут може завдавати незручностей при користуванні гаджетом.

Ось 5 причин, з яких не варто клеїти захисне скло на телефон.

Екран набагато міцніший

Коли мобільні пристрої тільки увійшли в ужиток, екран на них встановлювали із пластику, якому справді був потрібний додатковий захист. Зараз на смартфони встановлюються екрани із загартованого скла. Вони стійкі до будь-яких пошкоджень і ударів, тому немає необхідності встановлювати додатковий захист.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уповільнена робота телефону

Навіть під найякіснішим і надійним скляним захистом, сенсор екрану працює в рази повільніше. А якщо купувати недорогу броню, то робота вашого апарату може стати набагато гіршою. Під скло можуть потрапляти забруднення, волога, що значно знижує чутливість дисплея при дотику до сенсора.

Смартфон стане незручним у користуванні

Творці з кожною новою лінійкою телефонів намагаються зробити їх максимально зручними для користувача, розраховуючи всі розміри. Нехай захисне скло має всього близько 0,5 мл завтовшки, але це відчутно і стає некомфортно тримати телефон у руці.

Погіршується зовнішній вигляд пристрою

Пил і бруд, що потрапляють на сенсор, різні подряпини та пошкодження від ударів, все це не надає краси смартфону, а робить його значно гіршим, надаючи непотрібного вигляду.

Не врятує від ударів під час падіння

Скляний захист може зберегти гаджет при легкому падінні. Однак воно не переживе удару кутом. Наприклад, якщо на смартфон впаде щось важке та гостре, як камінь, у такому разі мобільний пристрій розіб’ється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.