Названо 6 причин, чому iPhone і iOS краще Android

Вибір смартфонів вражає різноманітністю. Найбільший асортимент пристроїв – на базі Android. Є з чого вибрати: бюджетні чи дорожчі, різноманітність кольорів та функціоналу, виробників та моделей. Незалежно від уподобань та вимог до смартфону ви зможете підібрати те, що вас влаштує.

Якщо ж телефони на андроїді такі хороші, то чому ж айфони залишаються найпопулярнішими і продаються у всьому світі?

Дехто вважає, що вся справа у розкрученому бренді. Однак час та відгуки говорять про те, що справа тут у чомусь ще.

Продуктивність

Багато хто користувався пристроями на Android, а потім перейшов на смартфон з iOS або навпаки. Практика показує, що айфони набагато рідше зависають та збоять. Продуктивність – одна з основних переваг, за які користувачі віддають перевагу iOS.

Миттєвий відгук

У iPhone немає зависань, збоїв, а відгук практично миттєвий. Все тому, що потужність – це не єдиний показник, який впливає на продуктивність. Будь-яке порівняння покаже, що процесор iPhone кращий, ніж Qualcomm.

Ще одна перевага в тому, що iOS влаштовано так, що все оптимізовано для ефективної роботи кількох пристроїв Apple. Що ж до Android, то ПЗ та апаратне забезпечення опрацьовано недостатньо, що позначається на загальному враженні.

Інтуїтивне керування

Якщо ви візьмете кілька смартфонів на Android від різних виробників, ви не зможете швидко знайти те, що вам потрібно. Меню, на думку виробників, просте, а на практиці знайти потрібну опцію чи налаштування буває складно. Що ж до iPhone, то iOS інтуїтивно зрозумілий, простий в управлінні, а головне, у різних моделях керування не відрізняється. Якби у виробників пристроїв на Android був єдиний стандарт, то, переходячи від одного смартфона до іншого, користувачеві було б набагато легше звикнути.

Якщо користувачі андроїдів після покупки налаштовують пристрій під себе, то з айфоном цього не потрібно. Все і так зрозуміло, та й працює як треба.

Своєчасні оновлення

Для початку подивимося, як це відбувається у iOS. Наприклад, ви вмикаєте або перезапускаєте пристрій. При цьому оновлення автоматично встановлюється, якщо це потрібно. Звичайно, для дуже старих пристроїв із цим можуть бути проблеми, і всі оновлення потрібно буде завантажувати та встановлювати самостійно.

У смартфонів з андроїдом все не так просто. Виробник випускає те чи інше оновлення, після чого кожен виробник адаптує його до свого пристрою. Проходить багато часу, перш ніж оновлення потрапляє до користувача.

Єдина екосистема Apple

Серед переваг варто сказати і про екосистему Apple, адже у них є свої програми та пристрої, які ідеально підключаються, синхронізуються та безперебійно працюють.

Перш ніж потрапити до AppStore, програма проходить масу перевірок, щоб користувач отримав гарантовано якісний продукт. У смартфонів на Андроїді теж є додатки, тільки не на всіх пристроях вони працюють однаково добре. Виробникам там є над чим попрацювати.

Безпека

Так як всі програми Apple проходять перевірку, перш ніж стануть доступними користувачам, можна говорити про те, що людина без побоювань скачує і встановлює все, що їй потрібно. В Андроїд можна скачати все поспіль, так що питання безпеки спірне.

Ну і що ви думаєте, що краще, iPhone чи Android?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.