Чутки про iPhone 15: всі чутки про наступний телефон Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лінійка iPhone 15, швидше за все, не з’явиться до осені 2023 року, але є багато питань про те, на що чекати від телефону Apple наступного покоління. Чи буде у iPhone 15 порт USB-C? Чи підвищить Apple ціни на iPhone у 2023 році? Чи взагалі він називатиметься «iPhone 15»? Ніхто за межами Apple не знає напевно, але млин чуток, безумовно, підживлюватиме нашу цікавість, поки Apple не влаштує наступний захід iPhone. Ось деякі з найбільших і заслуговують на довіру чуток, які ми бачили до цих пір, щоб намалювати картину того, що ми можемо побачити в iPhone 15.

Дизайн iPhone 15: заряджання через порт USB-C

Найгучніша чутка про дизайн досі пов’язана із зарядним портом iPhone, враховуючи постанову Європейського Союзу про те, що iPhone, що продаються в регіоні, до 2024 року повинні будуть перейти на порт USB-C. Питання в тому, чи Apple переведе всі моделі iPhone на USB-C або тільки ті, які продаються в ЄС. Apple вже модифікує моделі iPhone залежно від регіону, як це було зроблено з iPhone 14: версія для США має електронну SIM-карту, тоді як інші варіанти зберігають слот для SIM-картки.

Дизайн iPhone 15: Dynamic Island поширюється на всі моделі

Apple, ймовірно, продовжить продавати чотири моделі iPhone в лінійці iPhone 15. Чутки вказують на в цілому схожий дизайн по всіх напрямках, за винятком того, що виріз iPhone 14 Pro, що змінює форму, відомий як Dynamic Island, повинен з’явитися у всіх моделях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей слух виходить від аналітика дисплеїв Росса Янга, який також сказав у вересневому твіті, що він не очікує, що базові моделі iPhone 15 матимуть вищу частоту оновлення, як iPhone Pro від Apple, тому що ланцюжок поставок не може його підтримувати.

iPhone 15: твердотілі кнопки з’явилися на професійних моделях iPhone 15

Відомий оглядач Apple Мінг-Чі Куо, аналітик TF International Securities, очікує, що найближчими роками Apple проводитиме подальшу різницю між базовими моделями та моделями Pro. Він очікує, що один із способів, яким це станеться, – надати моделям iPhone 15 Pro твердотільні кнопки регулювання гучності та живлення замість стандартних клавіш, присутніх на сьогоднішніх пристроях, він написав у твіті в жовтні.

Твердотілі кнопки, які, за словами Куо, будуть схожі на кнопку «Додому» на iPhone SE та iPhone 7, імітують відчуття натискання кнопки за допомогою тактильного зворотного зв’язку. Безперечною перевагою цього типу кнопок є те, що вони також захищають від потрапляння всередину води.

Камера iPhone 15: з’явився телеоб’єктив у стилі перископа

Ходить ще одне прогноз Куо, але цього разу воно стосується камери iPhone 15. Аналітик прогнозує, що iPhone 15 Pro Max отримає телеоб’єктив у стилі перископа. Такий телеоб’єктив забезпечує вищий рівень оптичного збільшення, і Куо прогнозує, що в iPhone 15 Pro Max може з’явитися 6-кратний оптичний зум. Оптичний зум iPhone 14 Pro Max обмежений 3-кратним збільшенням, що відстає від конкурентів, таких як 10-кратний оптичний зум Samsung Galaxy S22 Ultra.

Ціна iPhone 15: вгору, вгору та вперед?

Ціни різко зросли з того часу, як у 2007 році з’явився оригінальний iPhone. І це може статися знову в 2023 з iPhone 15, але не так, як ви могли подумати. За словами аналітиків, які раніше спілкувалися з CNET, зараз очікується, що ціна на звичайний iPhone 15 залишиться незмінною.

Однак верхня межа цінового діапазону може бути збільшена, якщо чутки про розкішний iPhone 15 Ultra виявляться правдою. За чутками, модель Ultra потенційно може замінити iPhone 15 Pro Max наступного року, пише Марк Гурман із Bloomberg. Це відповідає прогнозам Куо, який очікує, що Apple проводитиме додаткові відмінності між моделями iPhone Pro та iPhone Pro Max. В даний час ціни в США варіюються від 829 доларів за модель iPhone 14 початкового рівня (128 ГБ) до 1599 доларів за найдорожчий iPhone 14 Pro Max з 1 ТБ пам’яті.

iPhone 15: графік запуску та випуску

Apple проводить свій щорічний захід для iPhone у вересні майже кожен рік, тому ми очікуємо, що терміни залишаться колишніми для iPhone 15. Нові iPhone зазвичай випускаються незабаром після цього, зазвичай, у п’ятницю наступного тижня. Іноді Apple зміщує дати випуску певних моделей, особливо при представленні нового дизайну чи розміру. Так що цілком можливо, що лінійка iPhone 15 матиме більше дати випуску.

Ось що ми знаємо:

  • Apple, як правило, проводить свої заходи у вівторок або середу. Захід Apple, присвячений iPhone 14, відбувся у середу, 7 вересня, а захід, присвячений iPhone 13, відбувся у вівторок, 14 вересня.
  • Дати випуску iPhone зазвичай наступають через півтора тижні після анонсів Apple.
  • Як правило, нові iPhone випускаються в п’ятницю приблизно на третьому тижні вересня. Попередні замовлення на iPhone 13 розпочалися 17 вересня, а телефони надійшли у продаж 24 вересня.

Шукаєте більше порад щодо iPhone? Ознайомтеся з нашим посібником з оновлення iPhone , нашим списком кращих iPhone та нашим оглядом кращих чохлів для iPhone 14 або 14 Pro .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.