Названо швидкий спосіб очищення Telegram від сміття

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Telegram є одним із найпопулярніших в українських користувачів месенджерів. Вони використовують його не тільки для листування, але і для прочитання новин, що публікуються в каналах новин. Під час перегляду публікацій мобільний додаток зберігає на згадку смартфона відеоролики, «гіфки», фотознімки та надіслані іншими користувачами файли. Щодо пам’яті мобільного пристрою Telergram є дуже ненажерливим. Експерти пояснили, як швидко позбутися цього «баласту».

У налаштуваннях програми є розділ «Дані та пам’ять». У ньому необхідно вибрати підрозділ “Використання пам’яті”. Далі потрібно натиснути на «Очистити кеш Telegram».

На екрані з’явиться контент, що підлягає видаленню. Програма попросить підтвердити операцію. Очищення кешу може тривати кілька хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб не захаращувати пам’ять мобільного пристрою файлами месенджера, обмежте термін зберігання медіа трьома днями. Після цього кожні три дні Telegram видалятиме все системне «сміття» автоматично.

За словами експертів, кеш у смартфоні зберігає не лише Telegram, а й інші месенджери. У зв’язку з цим незайвим буде очистити його й у них.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.