Підвищити автономність смартфона в 4 рази можна, відключивши лише одну функцію

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Принаймні такого висновку дійшли фахівці DxOMark, які протестували Samsung Galaxy S22 Ultra, iPhone 14 Pro Max, Google Pixel 7 Pro і Xiaomi 12S Ultra.

Реклама

Фахівці лабораторії DxOMark вирішили з’ясувати, наскільки режим Always-on Display (з постійно увімкненим дисплеєм) впливає на автономність смартфонів. Для тестів було взято чотири апарати – Samsung Galaxy S22 Ultra, Google Pixel 7 Pro, Xiaomi 12S Ultra та iPhone Pro Max 14-го покоління, що вперше отримало цю функцію.

Для точності результатів на смартфонах було вимкнено всі основні опції, що споживають енергію, на зразок Bluetooth, GPS та NFC. Тестування проводилося у проміжку розрядки з 80% до 20% як з відключеним, і включеним AOD. В результаті з’ясувалося, що з вимкненим режимом Xiaomi 12S Ultra пропрацював більш ніж у 4 рази більше, ніж без нього – 495 годин проти 103 годин.

Цікаво, що цей апарат став “довгограючим” без AOD і найшвидше вмираючим при включеному AOD серед піддослідних. У iPhone 14 Pro Max це співвідношення становить 456 годин проти 122 годин, Samsung Galaxy S22 Ultra – 417/136 годин, Google Pixel 7 Pro – 367/139 годин. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ