Для чого потрібний кнопковий телефон з інтернетом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі ми звикли до того, що кнопковий телефон є по суті звичайною дзвонилкою — доступні дзвінки, SMS, USSD, а в деяких є підтримка MMC. Але на ринку є кнопкові телефони з підтримкою 4G (LTE), але вони не є смартфонами.

Такі пристрої зазвичай працюють на спеціальній операційній системі KaiOS, яка призначена для телефонів без сенсорного дисплея. Зустрічаються також моделі на кастомних версіях Android і маловідомі ОС.

Що вміє такий телефон?

У цьому пристрої є браузер, який може відображати веб-сайти. Деякий функціонал на сайтах може бути недоступний зовсім, оскільки оглядач може не підтримувати всі технології, та й начинка такого апарату буде слабкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для операційної системи KaiOS існує цілий магазин додатків, звідки можна завантажити найпопулярніші програми – месенджери, соціальні мережі та багато іншого. Програми адаптовані для кнопкового керування – як у старі добрі часи. Функціонал додатків для KaiOS істотно відрізнятиметься від версій для сенсорних пристроїв – багатьох функцій може і не бути зовсім.

Також є стандартний набір встановлених програм: будильник, нотатки, диктофон та багато інших, а також можуть бути навіть кілька простих ігор. У такому телефоні є камера, як правило, лише одна – на тильній стороні апарата. Хорошою якістю вона не похвалиться, але зробити знімок документа чи важливої ​​інформації цілком можливо.

Навіщо потрібен такий телефон?

✸ Кнопковий телефон з інтернетом буде зручним для тих, хто втомився від смартфона, а зв’язок потрібний. Невеликий екран і не дуже зручне управління навряд чи змусять користувача годинами переписуватись у месенджерах та соціальних мережах. Хороший засіб від смартфонозалежності, якщо важливо бути при цьому на зв’язку в месенджерах і соціальних мережах.

✸ Зручний такий апарат буде в ролі запасного пристрою, адже смартфон можна випадково розбити, а кнопковий телефон зашкодити складно. Завжди беру в далеку дорогу з собою такий пристрій акумулятор тримає дуже довго. Кнопковий телефон з інтернетом дозволить робити те, що ви робите на смартфоні, лише у дуже урізаному форматі, що підходить для екстреної ситуації.

✸ Кнопковий телефон з доступом до Інтернету буде безпечнішим для здійснення банківських операцій. Через непопулярність операційної системи KaiOS хакери практично не створюють шкідливих програм для таких пристроїв.

✸ Здійснювати банківські операції за допомогою такого телефону набагато безпечніше, ніж використовувати смартфон. Адже, якщо вірус перехопить код із SMS, то можна позбутися грошей на банківській карті.

Трапляються ситуації, коли звичайні кнопкові телефони краще ловлять мережу, ніж смартфон — гаджет буде ідеальним помічником для туриста чи мандрівника. До того ж, як написано вище, заряд тримає такий пристрій дуже довго.

Ну і, звичайно, в такому пристрої є можливість прослуховування музики з карти пам’яті, що також важливо і корисно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.