Статті

Який виробник смартфонів найдовше підтримує свої телефони

Share

Сучасні користувачі змінюють свій телефон майже щороку. Причина в тому, що через цей час офіційна гарантія на пристрої більшість виробників закінчується. І це призводить до необхідності робити ремонт власним коштом, а також завантажувати низку послуг платно. Щоб не переплачувати, рекомендується дізнатися, оновлення яких виробників діють найдовше. Це дозволить не змінювати гаджет щороку, заощаджуючи на купівлі нової оригінальної техніки.

Китайська техніка

Вона доступніша за вартістю, ніж аналоги з інших країн. На додаток топові бренди з Китаю відомі користувачам своєю якістю техніки, яка по кишені кожному і найчастіше за рядом характеристик перевершує аналоги відомих виробників із США. До найвідоміших представників смартфонів з Китаю можна віднести Xiaomi, Honor, Huawei.

Вказані фірми пропонують оригінальні оновлення лише в перші 3 роки після покупки телефону. Потім доводиться користуватися застарілою версією системного ПЗ, або змінювати агрегат.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові моделі від Google

На прикладі перших смартфонів фірми, які називають Pixel, можна зробити висновок про термін підтримки компанією своїх користувачів. Оновлення в першій версії гаджета, яка з’явилася 6 років тому, приходили протягом 4 років. Але після того, як фірма анонсувала появу нового смартфона, власники старої версії перестали отримувати оригінальні пропозиції щодо отримання ПЗ.

Смартфони Samsung

Південнокорейський виробник відомий своєю якістю щодо будь-яких пристроїв. Але не можна назвати підтримку смартфонів від Samsung найдовшою на ринку. Користувачі просунутої моделі S відчувають появу нових системних налаштувань протягом 4 років після покупки телефону. Але тим, у кого телефони вийшли раніше, оновлення надходили лише перші 3 роки.

Apple та його оновлення

Лідером за кількістю одержуваних користувачами оновлень є американський виробник. Телефони цієї марки радують власників новими версіями програмного забезпечення протягом 6 років. Однак практика показує, що власники смартфонів не користуються своїми гаджетами так довго, воліючи міняти їх сучаснішими моделями через 2-3 роки максимум.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024