Як Always on Display впливає на автономність смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Фахівці компанії DxOMark перевірили , який вплив функція Always on Display має на час автономної роботи різних смартфонів. Були протестовані актуальні флагмани Apple iPhone 14 Pro Max, Google Pixel 7 Pro, Samsung Galaxy S22 Ultra та Xiaomi 12S Ultra.
З функцією Always on Display на вимкненому екрані постійно відображається будь-яка інформація (наприклад, час, дата та значки, що сигналізують про повідомлення та пропущені дзвінки).
Як з’ясувалося, Always on Display радикально знижує час автономної роботи смартфонів, вони розряджаються в 3-5 разів швидше.

Реклама
  • Apple iPhone 14 Pro Max: 495 годин / 103 години
  • Google Pixel 7 Pro: 466 годин/122 години
  • Samsung Galaxy S22 Ultra: 417 годин / 136 годин
  • Xiaomi 12S Ultra: 367 годин / 139 годин

Тестування всіх смартфонів проводилося в однакових умовах: відключено Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC та стільниковий зв’язок, включено автояскравість екрану, фіксувалося зниження заряду акумулятора від 80 до 20%. Збільшення витрати заряду пояснюється тим, що смартфон постійно витрачатиме енергію на підсвічування пікселів на екрані. Сила споживаного струму в такому режимі становить від 35 до 50 мА, тоді як при повністю вимкненому екрані вона не перевищує 10 мА.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ