Що покаже Apple у 2023 році – список гаджетів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ще не всі встигли запастись iPhone 14 та іншими гаджетами, як у мережі вже обговорюють майбутні пристрої Apple. Спробуємо розібратися, що «яблучна» компанія може уявити у 2023 році. Спойлер: йдеться не лише про iPhone.

Реклама

Чого нам чекати

MacBook Pro 14″ та 16″ з чубчиком: за даними Марка Гурмана з Bloomberg, компанія готує оновлену версію топових ноутбуків. Єдина зміна: новий чіп M2, який дебютував із виходом MacBook Air влітку 2022 року. Жодних інших змін не буде.

Великий MacBook Air: за словами аналітика Росса Янга, разом із Pro-моделями вийдуть і Air-версії. Вони не відрізнятимуться від літніх, крім одного збільшеного екрану. Літні MacBook Air мали екран 13,6 дюйма. На початку 2023 року нам мають подати 15,5-дюймову версію.

AirPods Max 2: нова версія повнорозмірних навушників має вийти у вересні 2023 року. Очікується, що гаджет отримає порт USB-C, покращений звук, датчики виявлення шкіри та підтримку захисту від вологи.

iOS 17: нова прошивка вийде у червні 2023 року. Як правило, Apple чергує, і спочатку представляє нові версії з великими змінами, а потім представляє iOS з мінімальними нововведеннями, покращуючи роботу системи. iOS 16 вийшла багатою на нововведення. Швидше за все, в iOS 17 не варто чекати на щось революційне. Це ж стосується прошивок для інших пристроїв.

Pro Display XDR: перша версія дисплея була випущена у 2019 році. Марк Гурман заявляє, що у 2023 році на нас чекає нова версія монітора. Дві зміни: новий чіп та підтримка частоти оновлення екрана 120 Гц.

iMac – моноблок має вийти наприкінці 2023 року. Він буде одним із перших пристроїв, в якому з’явиться чіп M3. Інших подробиць про апарат немає.

Apple Watch 9 і Apple Watch Ultra 2: компанія щорічно випускає новий годинник. На момент написання матеріалу в мережі немає даних про гаджети, що носяться. Закордонні колеги з Phone Arena написали матеріал, в якому представили свої очікування від прийдешніх аксесуарів.

iPhone 14: так, саме 14, а не 15. Весною 2023 року Apple представить той самий iPhone, тільки в іншому кольорі. Так відбувалося з фіолетовим iPhone 12 та зеленим iPhone 13. У вересні основний анонс, навесні – новий колір. Компанія робить це, щоб збільшити інтерес аудиторії та продажу після спаду, який відбувається із закінченням зимових свят. Поки що неясно, якого кольору айфон буде цього разу.

iPhone 15: чуток про цю новинку в мережі гуляє найбільше. Аналітики сходяться на думці, що майбутні айфони отримають порт USB-C, оновлений дизайн корпусу та сенсорні кнопки гучності та живлення. Також на нас чекає покращена продуктивність та камери. Ще говорять про Ultra-версію. Можливо вона прийде на зміну Pro Max. Раніше Hi-Tech Mail.ru писав про вартість кожної моделі лінійки iPhone 15.

Поки що на цьому все. Звичайно, з наближенням презентації дані будуть змінюватися, оскільки Apple може будь-якої миті змінити своє рішення і уявити інший продукт замість очікуваного. Поки що про електромобілі та окуляри віртуальної реальності говорити не будемо, оскільки достовірних фактів про вихід немає.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ