Статті

Чому люди критикують Samsung. Невже все справді так погано

Share
Час читання: 2 хв.

Компанія Samsung існує вже дуже давно і якщо брати підрозділ смартфонів, то в топі вони були з самого початку і по сьогоднішній день, та й на мій погляд, протримаються ще дуже багато часу.

Але незважаючи на колосальні продажі та велику кількість хвалебних відгуків у їхньої продукції існує чимало критиків, які або скептично ставляться до продукту даного виробника, або відверто кричать про висмоктані з пальця недоліки.

Сьогодні я гортав стрічку Дзена і натрапив на статтю від дуже великого блогера кількість передплатників у якого досягає майже 100 000, він у своїй статті ковзанкою проїхався смартфонами Samsung і назвав їх буквально жахливими. У цій статті я хотів би поставити на свою думку на противагу і висловити свою точку зору з цього приводу. Формат для мене незвичний, але сподіваюся вам сподобається приємного читання)

1. Бюджетники Samsung – мотлох

Я зовсім не згоден із цим аргументом, особливо наприкінці 2022 року. Якщо заглянути в 2018-2019 роки, то тоді у Samsung була бюджетна лінійка “J” і ось більшість моделей з цієї лінійки я дійсно не любив, оскільки у співвідношенні ціни та характеристик вони просто по всіх напрямках, розгромно програвали китайським бюджетникам в особі Xiaomi, Huawei, Honor.

Зараз на мій погляд ситуація докорінно змінилася. Samsung здешевили бюджетний сегмент, у той час, як китайці навпаки значно підняли ціни і в даний час цінник на їхні смартфони або однаковий, або Samsung злегка дорожче, але зовсім не критично. Тому називати бюджетники Samsung мотлохом вкрай не раціонально.

Поганий дисплей – Amoled

Цей аргумент може потягатися в абсурдність із першим. Більшість користувачів, включаючи оглядачів, критикують Samsung за amoled дисплеї, нібито їх проблемою є мерехтіння, яке ще по-іншому називають ШІМ.

Але до чого тут взагалі Samsung? Назвіть мені флагман з IPS дисплеєм, зараз у Samsung, iPhone, Xiaomi, Huawei, OnePlus, OPPO, Vivo у всіх повністю Amoled дисплеї, а поганий від цього Samsung? Якось це не вкладається. Не бачу навіть сенсу ще якісь подальші аргументи наводити тому що без цього все зрозуміло.

Погана камера

Знаєте один аргумент абсурдніший за інший. Samsung завжди міг похвалитися топовими камерами, але зараз китайці також не відстають. Однак, чи це камери корейського виробника погані? Ні краплі, ні.

Єдина на мій погляд невелика проблемка Samsung, те що він при обробці фото часом перегинає з контрастністю і фото виходять настільки насичені, що виходить, якось не природно. Однак, багатьом навпаки подобається така обробка, за що вони і вибирають Samsung, тому це і недоліки можна назвати з великою натяжкою.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Новий MacBook Pro на базі M4 отримає вдвічі більше ОЗП

    Авторитетний інсайдер під ніком ShrimpApplePro поділився у сервісі мікроблогів X фотографією упаковки базового 14-дюймового MacBook…

    30.09.2024

    Експерти розібрали Samsung Galaxy S24 FE і оцінили його ремонтопридатність

    YouTube-канал PBKreviews провів повне розбирання нового смартфона Galaxy S24 FE, щоб оцінити його ремонтопридатність. Що…

    30.09.2024

    Sony прискорить розробки ігор для PlayStation за допомогою штучного інтелекту

    Компанія Sony прагне зробити процес створення ігор для PlayStation більш ефективним та якісним, використовуючи передові…

    30.09.2024

    Яким має бути сучасний ноутбук для роботи

    Технології не стоять на місці - це стосується абсолютно всього. Поговоримо про ноутбуки. Уявімо ситуацію,…

    30.09.2024

    Нове дослідження: Використання фітнес-браслетів шкодить психіці

    Вчені з Льєжського університету в Бельгії провели дослідження, яке показало, що надмірне використання фітнес-браслетів та…

    30.09.2024

    Apple готує розумний гаджет для дому з homeOS

    Apple готується до запуску нового пристрою для розумного будинку, який може вийти вже 2025 року.…

    30.09.2024