Що робити, якщо екран iPhone не працює на холоді: поради

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У зимовий період власникам смартфонів варто потурбуватися про свій гаджет, аби він не зламався. За низьких температур телефони варто носити з собою, або у внутрішніх кишенях, або придбати для них утеплені чохли.

Реклама

Ми зібрали поради, як вберегти смартфон у холоди та що робити, якщо гаджет перестав реагувати після перебування на морозі.

Фахівці кажуть, що смартфони не призначені для роботи в умовах морозів, навіть найсучасніші. На вулиці навіть лише при нулі градусів смартфони починають швидше розряджатися, можуть перестати реагувати на дотик, або й просто вимкнутися.

Причиною такої поведінки гаджета є те, що кожен з них має свій допустимий режим роботи при зміні зовнішніх температур. Телефон має свій список максимально допустимих температур. iPhone, як засвідчує інструкція, може працювати до мінус 35, однак комфортна температура для цих гаджетів від нуля градусів і до плюсів. Якщо екран перестав працювати після перебування телефону на морозі, потрібно трохи зачекати. Зазвичай після відігріву при кімнатній температурі iPhone повертається до нормальної роботи.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ