У чому iPhone випередив усіх виробників Android на багато років вперед

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Суперечки, що краще за Android або iPhone думаю не вщухнуть ніколи. На мій погляд вибирати, щось краще не зовсім правильно тому що пристрої вкрай різні і вибирати потрібно виходячи зі своїх потреб. 

Я особисто є прихильником Android, тому що закрита система не для мене і неможливість банально завантажити файл з браузера мене, чесно, просто виводить з себе. Але в цьому пості мені хотілося б виділити ті фактори, в яких iPhone обігнав всіх Android виробників на багато років вперед. Приємного читання)

Підтримка

За допомогою у сучасних Android смартфонів останні кілька років спостерігаються серйозні проблеми. Особливо гостро ця проблема стосується бюджетних моделей. Модельний ряд розширений просто до неможливого, смартфонів дуже багато та довго підтримувати їх не вдається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виходить буквально пара оновлень та компанія банально забиває на смартфон. Купуючи iPhone ви можете бути впевнені, що найближчі кілька років вам будуть прилітати оновлення, в яких з’являтимуться нові функції і виправлятимуться дрібні недоліки.

Екосистема

Екосистема – це те в чому компанія Apple дійсно всіх на повну переплюнула. У порівнянні з іншими вона дійсно здається інноваційною, всі ці взаємодії та доповнення один одного між пристроями, анімація, структурованість роботи максимально нагадує мені майбутнє. На жаль нічого подібного у Android виробників екосистем немає і близько.

Стабільність

Знаєте, за час роботи в техноблизі я помітив, що більшість власників iPhone просто не розуміються на смартфонах і купуючи його повністю довіряють бренду.

І не дарма, у плані того, що iPhone – це завжди стабільний пристрій. Не буде такого, що він вийшов недопрацьованим, перегрівається чи раптом характеристики не співпадатимуть із реальністю. Купуючи iPhone, ви можете бути впевнені, що на найближчі 4 роки, як мінімум, у вас буде стабільний пристрій, який не підведе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.