Які фото краще видалити з телефону

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Фотографії та відео займають майже всю пам’ять у вашому телефоні? Галерея із зображеннями перевантажена знімками їжі, списками покупок та смішними картинками? А найкращі кадри ви ледве зможете знайти в цьому цифровому лігві?

Реклама

Щоб миттєво знайти необхідний знімок, який ви хочете показати комусь або опублікувати його в соцмережі, візьміть за звичку щодня очищати пам’ять пристрою від старих фотографій. Наприкінці кожного дня витратите 3 хвилини на те, щоб переглянути фотоальбом та видалити вже неактуальні зображення.

1. Скріншоти

Як правило, вони потрібні тут і зараз, або для швидкого відправлення їх комусь через Whatsapp. Якщо вам потрібні ці кадри, то ви завжди можете створити дошку настрою у зовнішній програмі, наприклад, в Pinterest, після чого видалити їх зі смартфона.

2. Нечіткі фотографії

Повірте, жоден професійний фотограф не буде свідомо робити знімки повністю розмитими або розфокусованими. І ви не зможете опублікувати такі кадри в Соціальній мережі, тому вони вам справді не потрібні.

3. Фото їжі

Та це давно стало мейнстримом, але якщо не сфотографувати страву в найкращому ресторані міста, то це все одно, що навіть не доторкнутися до неї! Звичайно, йдеться про додавання фото до «Інстаграм». Але навіть красиво оформлена тарілка з делікатесами — не той кадр, який ви поставите в рамку, додайте до сімейного фотоальбому або використовуєте для іншого контенту, тому після того, як ви поділилися з друзями та передплатниками історією гарного сніданку чи вечері, то не соромтеся та сміливо натисніть кнопку «Видалити».

4. Тимчасові файли

Під цим маються на увазі списки покупок, ціни на продукти, оголошення, розклад руху транспорту, кількість місць для паркування в торговому центрі, спілкування в месенджері і знімки з примірної в магазині. Більшість фотографій можна спокійно видалити з пристрою наприкінці дня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ