Названо 8 типів програм для Android, які потрібно видалити зі свого смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Користувачі смартфонів прагнуть постійного поліпшення свого пристрою, починаючи негайно з моменту його покупки. У цьому їм допомагають спеціальні сервіси, багаті на різноманітність мобільних додатків на будь-який смак і колір, що підходять під будь-які потреби. Але не всі з них корисні для девайсу. Вони накопичуються мертвим вантажем, просто займають місце, а деякі навіть здатні завдати шкоди і потребують негайного видалення.

Реклама

Програми, які підвищують продуктивність

Подібні програми не тільки є марними, але навіть можуть завдати більше шкоди, ніж користі. Смартфон запускає необхідні для правильної роботи процеси, тоді як подібна програма їх зупиняє. При цьому повторне завантаження закритих програмою додатків вимагатиме витрати часу та заряду батареї.

Програми, що економлять заряд акумулятора

Утиліти, що економлять заряд акумулятора теж марні, тому що в сучасних пристроях вже є заздалегідь передбачений режим енергозбереження, який чудово справляється зі своїм завданням.

Визначники номера

Популярні сервіси на зразок Truecaller або GetContact встановлюються, щоб заздалегідь знати, хто дзвонив із невідомого номера. При цьому вони копатимуться у телефонній книзі, копіюючи звідти всю інформацію для внесення до своєї бази. Друзі не зрадіють, коли їхній номер стане відомий усім охочим.

Ігри, які давно занедбані

Деякі ігри були крутими та популярними для свого часу, а зараз давно застаріли. Можливо, зараз найбільш вдалий час звільнити від них свій смартфон.
Програми, які вже не використовуються
Такі програми поділяються на декілька типів:

  • сервіси онлайн-знайомств;
  • додатки для занять спортом;
  • медитативні програми.

Програми з ідентичним функціоналом

Найчастіше зустрічається, що користувачі зберігають у своєму пристрої утиліти з однаковими функціями. Сюди входять браузери, месенджери, програми для нотаток тощо. Ймовірно, слід позбутися деяких із них.

Зчитувачі QR-кодів

Сучасні телефони вже оснащені вбудованими сканерами QR-кодів, тому встановлювати додаткові просто безглуздо. До того ж один із подібних додатків нещодавно виявився шкідливим.

Велика кількість соціальних мереж

Соцмережі в середньому забирають у користувачів понад 2 години на день. Якщо робота не пов’язана з соціальними мережами, можна спробувати позбутися найбільш відволікаючих з них, щоб не з’явилася залежність.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ