Що варто купити на Новий рік із техніки Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром Новий рік, і вже час замислюватися про подарунки. Можна, звичайно, зробити їх своїми руками, але справді корисна річ самостійно не завжди виходить. Тому краще купити щось із техніки, яка дійсно принесе власнику реальну користь. Тим більше, що в лінійці пристроїв Apple величезний вибір. Але тільки в цьому різноманітті є і серйозний мінус: дуже важко вибрати оптимальні за співвідношенням ціна-якість найменування.

Просто подивіться, яка нині кількість Айфонів , Айпадів та Маків доступна для покупців. Якщо ви боїтеся заплутатися в цьому обсязі пристроїв, то спеціально для вас розповідаю про те, що я купив би в подарунок з техніки Apple цього року.

MacBook Air M2 

На WWDC 2022 Apple представила нове покоління MacBook Air на процесорі M2. Він отримав новий дизайн у стилі MacBook Pro, виріз у екрані під фронтальну камеру, крутий синій колір та магнітну зарядку MagSafe, яку довгі роки покупці Макбуков просили повернути назад. Для користувачів, які не займаються на своїх комп’ютерах створенням графіки та рендерингом важкого відео, це ідеальний робочий інструмент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мало того, що продуктивності процесора M2 вистачить на довгі роки, то ще ноутбук демонструє відмінний час роботи від акумулятора. Довше, ніж сучасні Макбукі, не працює жоден комп’ютер на Windows. Тим більше в такому компактному корпусі та з невеликою вагою. Окремо зазначу, що варто звертати увагу на версію з 512 ГБ або більше пам’яті. Тоді ви не зіткнетеся зі зниженою швидкістю читання та запису SSD. MacBook Air M2 стане чудовим подарунком для будь-якого члена сім’ї.

iPad mini 6

Зовсім недавно я розповідав, що iPad mini 6 – це найкращий ігровий мобільний пристрій. Планшет має продуктивний процесор, відмінний соковитий екран і відсутність проблем з перегрівом і троттлінгом. Але якщо ви не граєте ви гри, то не поспішайте списувати його з рахунків. Для повсякденних справ цей малюк теж підійде дуже доречно.

На ньому, як на великих Айпадах, можна з комфортом читати книжки, серфити по просторах Інтернету і працювати з документами. На жаль, планшет підтримує підключення тільки Bluetooth-клавіатури через відсутність смарт-конектора. Але здебільшого цього буде достатньо. А найголовнішою його перевагою є невелика вага. iPad mini 6 дуже зручно носити з собою, а до когось він поміститься навіть у внутрішню кишеню.

iPad Air 5

Якщо ж маленькі планшети – це не ваш вибір, слід звернути увагу на iPad Air 5. Запитайте: чому не на Pro? Єдиною реальною перевагою прошки є екран із високою частотою оновлення. В іншому це досить схожі пристрої. iPad Air 5 працює на процесорі M1 , тому можна точно сказати, що його можливостей вистачить на кілька років. Хоча вже з’явився iPad Pro з M2 , але навіть продуктивність М1 не була розкрита на планшетах Apple повною мірою. Тому не женіться за останніми чіпсетами. Ви навіть не помітите різниці.

Мінусом iPad Air 5 в порівнянні з прошками можна назвати лише відсутність Face ID. Все-таки сканер відбитка пальця, що знаходиться в кнопці живлення, неквапливий. Хотілося б отримати від планшета з подібною продуктивністю швидшу реакцію на палець. В іншому це відмінний і збалансований пристрій, який можна використовувати практично для будь-яких цілей та завдань. А найголовніше — вона дешевше за iPad Pro, але може запропонувати плюс-мінус ті ж можливості.

Навушники AirPods Pro 2

Тим, хто шукає в подарунок аксесуари для пристроїв Apple , я раджу придивитися до AirPods Pro 2. Так, після початку продажів у них було багато проблем, про які ми розповідали окремо. Але з новими прошивками частину їх вирішили, тому тепер можна рекомендувати навушники до покупки. Я ходжу з першим поколінням і досі в повному захваті від шумодава та режиму прозорості. Хоча їм вже 2,5 роки, працюють вони ідеально і без проблем коннектяться навіть не до Apple.

Здорово, що в комплекті з другим поколінням більше насадок. Кожен зможе підібрати зручні саме під вухо. Плюс до всього, у сьогоднішній добірці це найдешевший пристрій. Якщо ви шукаєте можливість купити хорошу річ і при цьому не витратити багато грошей, то AirPods Pro 2 – відмінний варіант спеціально для вас.

iPhone 13 Pro Max

Ну і як у подібній добірці без Айфона? Звісно ж, ніяк. З урахуванням того, що я не в захваті від Dynamic Island на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, а в iPhone 14 взагалі немає нічого нового, то я б порадив звернути увагу на iPhone 13 Pro Max . Тут і великий екран 6,7 дюйма з частотою оновлення 120 Гц , і продуктивний процесор, який цього року використовується у звичайних iPhone 14 та iPhone 14 Plus. Окремо варто відзначити і блок камер, що складається з трьох об’єктивів та лідара. Ну і всі фішки камери для Pro Айфон тут теж на місці.

Як бачите, на відміну від звичайних версій, Про всі характеристики на максимальному рівні. Саме тому варто шукати цю модель. iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max ще досить дорогі, тому торішня версія чудово може їх замінити без будь-яких втрат. Просто вдумайтеся: єдина реально помітна зміна, якої у вас не буде – це Dynamic Island. Тому якщо ви вибираєте комусь у подарунок Айфон , то iPhone 13 Pro Max – ваш вибір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.