Найкращі безкоштовні антивіруси на Android

Усі знають, що на пристрої з виходом в інтернет має бути антивірусник. Ось тільки мало хто згадує, що телефон також потребує захисту. Більше того, на смартфонах зберігається стільки особистих даних, що захист має бути більшим, ніж хорошим. Які ж програми антивірусного захисту дають гарантію, що ваш пристрій у безпеці?

Malwarebytes

Це програма мобільної безпеки, яка захищає практично від будь-якої загрози, будь то шкідлива програма або фішинговий сайт. Безперечно, цей антивірусник є високотехнологічним, має великі можливості: швидке сканування на наявність загроз, блокування та видалення шкідливих об’єктів, автоматичне оновлення тощо.

Є одне “але”. Якщо потрібний постійний захист, який буде на варті безпеки 24/7, а не в періоди сканування, то доведеться сплатити не стандартний захист, а преміум.

Bitdefender

Це один з небагатьох антивірусів, який навіть у безкоштовній версії не завалюватиме вас рекламою чи іншою непотрібною та марною інформацією. Ще один його плюс це низькі вимоги. Тобто він не вимагатиме багато пам’яті і не сильно зменшить продуктивність при скануванні. Його не потрібно налаштовувати, а лише завантажити та встановити, а далі він все робитиме сам.

Цей антивірус перевіряє пристрій, а потім, кожну програму, яку ви встановлюєте на смартфон.

Eset Mobile

Спочатку додаток безкоштовний. Воно може практично все те саме, що і деякі платні антивірусники. Сканує та блокує, обмежує доступ чи скачування, попередить про загрозу тощо. Звісно, ​​є й платне доповнення, яке дає набагато більше можливостей. Наприклад, ширший спектр загроз для перевірки та інші принади.

До речі, Eset не просто захищає пристрій, а й веде журнал, де вказує всі загрози та віруси, які були знешкоджені. Так ви зможете зрозуміти, куди наступного разу заходити не варто.

Це не весь список антивірусних програм, проте це найкращі з них, на нашу думку. Який би захист ви не вибрали, головне, щоб ваш пристрій залишався у безпеці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.