Експерт розповів, чому не можна користуватись гаджетами під час підзарядки

Часто користувачі смартфонів ставлять гаджет на зарядку і залишаються без зв’язку. Генеральний директор агентства Telecom Daily Денис Кусков розповів, чи можна використовувати пристрій під час його заряджання.

Користуватися гаджетом під час підзарядки можливо, якщо, наприклад, відповідати на разові дзвінки, але це за умови, що у вас встановлений якісний заводський акумулятор або якщо ви його змінювали на оригінальний, зазначив експерт.

При цьому Кусков нагадав, що акумулятори можуть вибухнути, тому використовувати гаджет, що заряджається, бажано при крайній необхідності.

Експерт додав, що використання ресурсомістких програм під час підзарядки може призвести до того, що акумулятор вийде з ладу.

Кусков підсумував, що під час зарядки з телефону бажано знімати чохол. В іншому випадку пристрій може перегрітися.

До цього експерт сервісу оренди пауербанків Сергій Біржовий розповів, що використання смартфона або пауербанку в морозну погоду може призвести до того, що їхній власник відразу залишиться без зв’язку. Також фахівець порадив не використовувати пристрої з літійним акумулятором на морозі довше десяти хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.