Українцям підказали, як змусити роутер працювати без світла: інструкція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українцям показали покрокову інструкцію, як змусити роутер працювати без світла.

Про це пише meta.ua.

Так, через масовані удари Росії по енергетиці багато українців страждають через постійні відключення світла, відповідно відсутній і інтернет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому завдяки GPON можна скористатися домашнім інтернетом. Для цього необхідно підключити роутер до пауербанку та підключити до пауербанку оптичний термінал. Завдяки цьому залишатися на зв’язку можна до 10-12 години. Спосіб працюватиме, якщо провайдери користуються генераторами.

Таким чином, необхідно подивитися, чи є у вашому будинку оптоволокно та оптичний термінал. Для підключення до мережі необхідно з’єднати оптичний термінал та роутер із додатковим блоком живлення (скористатися пауербанком або маленьким генератором). Так, можна домашній інтернет, одночасно користуючись Wi-Fi та заряджаючи лептоп.

Зокрема, для того, щоб користуватися інтернетом без світла, коли є лише Wi-Fi та пауербанк, необхідно:

підключити пауербанк в оптичний термінал та Wi-Fi-роутер. Для цього підійдуть два USB-проводи DC розміром 5,5 мм х 2,1 мм;

взяти кілька пауербанків: один використовуватиме роутера, а другий – для оптичного терміналу;

У тому випадку, якщо є спеціальні дроти з підвищеною напругою, ви можете користуватися інтернетом і з одним пауербанком. Таким чином, можна скористатися інтернетом до 4 годин. При цьому час роботи залежить від потужності пауербанку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.