Що робити, якщо смартфон постійно вимикається на вулиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На холоді акумулятор телефону швидко переохолоджується та втрачає заряд, тому пристрій повністю вимикається. Розповідаємо, як завжди бути на зв’язку та не допускати переохолодження.

Намагайтеся не діставати телефон із кишені

Гаджет повинен залишатися сухим і зсередини, і ззовні. Причому це правило діє навіть у сонячні зимові дні. Коли після холоду ви заходите у тепле приміщення, на екрані утворюється конденсат. Він з’являється при різких перепадах температури і не щадить навіть пристрої із захистом від вологи. Краплі проникають у плату і осідають у динаміках, що призводить до їхнього виходу з ладу.

Встановіть програму для оптимізації батареї

Намагайтеся стежити за актуальною ємністю акумулятора та його зносом. Для цього варто завантажити на телефон програму для моніторингу. Воно повідомить, скільки часу телефон може працювати до наступної зарядки і на скільки його потрібно залишити підключеним до мережі, щоб не перезарядити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Активуйте адаптивний режим акумулятора

Для продовження роботи акумулятора існує адаптивний режим. Ви можете увімкнути налаштування телефону. Після цього штучний інтелект вивчить поведінку користувача при використанні додатків і на базі цих даних надасть програмам статус, за рахунок чого збільшиться час автономної роботи телефону.

Тримайте телефон у чохлі

Мастхев для нашої зими – утеплений чохол. Цей аксесуар виготовляють із матеріалу, який близький до зимових пуховиків. Він уповільнює теплообмін між пристроєм та морозним повітрям та збільшує термін роботи смартфона.

Грійте смартфон руками

Найпростіше це робити у момент використання. Якщо на морозі вам зателефонували, намагайтеся захистити пристрій теплом рук.

Використовуйте навушники

Якщо телефон потрібен здебільшого для прийому вхідних дзвінків, тримайте його ближче до себе і використовуйте навушники. Для морозної погоди найкраще підійдуть дротяні – вони точно не розрядяться в самий невідповідний момент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.