Топ-5 простих способів скинути пароль Apple ID

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі Apple знають, наскільки важливими є їх Apple ID та пароль. Без них ви не зможете отримати доступ до таких сервісів Apple, як iCloud, iMessage та Apple Pay. Вам також знадобиться ваш Apple ID і пароль для налаштування нових пристроїв Apple, таких як будь-які нові моделі iPhone 14, Apple Watch Series 8 або Apple Watch Ultra.

Якщо ви забули свій пароль Apple ID (і не використовуєте диспетчер паролів) або ваш обліковий запис був скомпрометований, ви не зможете отримати доступ до свого пристрою або будь-яких служб Apple. Скидання пароля Apple ID може бути просто хитрощом для повторного отримання доступу.

Ось кілька простих способів змінити пароль Apple ID.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скиньте пароль Apple ID за допомогою iPhone, iPad або Apple Watch

За даними сайту споживчих даних Statista, на iPhone припадало близько половини виручки Apple у 2021 році, тому ми почнемо з цього. Інструкції зі скидання пароля Apple ID на iPhone також працюватимуть на iPad та Apple Watch. Ось як.

1. Перейдіть до ” Параметри “.

2. Торкніться свого імені .

3. Натисніть « Пароль та безпека» .

4. Натисніть « Змінити пароль» .

Дотримуйтесь вказівок на екрані, і все готове. Чи легко, так?

Скидання пароля Apple ID із пристрою Mac

Ви також можете скинути пароль Apple ID на своєму MacBook або iMac. Ось як.

1. Натисніть логотип Apple у верхньому лівому куті екрана та виберіть пункт « Системні налаштування» .

2. Натисніть кнопку Apple ID .

3. Натисніть Пароль та безпеку .

4. Натисніть Редагувати пароль…

Виконайте вказівки на екрані, щоб завершити зміну пароля.

Скидання пароля Apple ID на новому пристрої

При налаштуванні нового пристрою Apple вам буде запропоновано увійти до Apple ID. Якщо ви не можете згадати свій пароль, не турбуйтесь. Ось як скинути пароль у процесі встановлення.

1. Під час установки пристрою виберіть Забули Apple ID або пароль? щоразу, коли опція доступна.

2. Завершіть процес встановлення.

3. Після завершення налаштування виберіть програму або інший варіант, який вимагає входу до Apple ID. На iPhone, iPad або Apple Watch ви можете вибрати “Повідомлення”. На комп’ютері Mac слідуйте наведеним вище інструкціям.

Скидання пароля Apple ID без пристрою Apple

Якщо ви відмовилися від пристроїв Apple після того, як використовували їх раніше, але вам все ще потрібно увійти до свого Apple ID, у вас є кілька варіантів. Ви можете позичати пристрій Apple у одного або члена сім’ї, або використовувати один із пристроїв у магазині Apple. Однак ви не можете дотримуватися тих же вказівок, що й вище. Замість цього, ось як змінити пароль Apple ID на взятому позику або в магазині пристрої.

1. Відкрийте програму підтримки Apple. Ви також можете завантажити програму підтримки Apple з App Store.

2. Виберіть Паролі та безпеку .

3. Виберіть пункт «Скинути пароль Apple ID» .

4. Виберіть «Почати» .

5. Виберіть Інший Apple ID .

6. Введіть Apple ID і дотримуйтесь інструкцій на екрані.

7. Після скидання пароля обов’язково вийдіть із системи. (Якщо не хочете, щоб хтось ще мав доступ до вашого профілю.)

Скидання пароля Apple ID з Інтернету

Якщо нічого не допомагає, Apple має веб-сайт, на якому ви можете скинути пароль Apple ID. Однак Apple попереджає, що цей процес може зайняти більше часу, ніж інші методи цього списку. Але якщо це ваш єдиний варіант, відвідайте сайт iforgot.apple.com, дотримуйтесь інструкцій, і ваш пароль буде скинутий.

Важливо пам’ятати, що після того, як ви зміните пароль Apple ID на одному пристрої, вам доведеться знову увійти в систему на інших пристроях з новим паролем. Тому замість того, щоб забути свій новий пароль через три дні і повторити цей цикл знову, позбавте себе від головного болю зараз і знову увійдіть в систему, поки ваш новий пароль свіжий у вашій пам’яті.

Щоб отримати додаткові технічні поради, дізнайтеся, як очистити кеш вашого iPhone, як використовувати Snapchat на вашому комп’ютері і як позбавитися фотобомбардувальників на ваших знімках Pixel 6 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.