Чому iPhone дорожчий за Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Android та iOS – провідні мобільні платформи, що працюють на мільярдах пристроїв по всьому світу. Незважаючи на відмінності, у функціональних можливостях і принципах роботи операційних систем, у них все ж таки є багато спільного. Тема вибору iPhone або Android продовжить дискутуватися і залежить від індивідуальних переваг.

iPhone домінує у продажах у преміум-сегменті і традиційно має вищу ціну, ніж смартфони Android . Є кілька причин, через які смартфони Apple коштують дорожче, але все ж таки привертають увагу споживачів, особливо в бізнес-секторі. Головна перевага компанії перед виробниками Android – це процесори.

Устаткування

Інновації у програмному забезпеченні Apple забезпечують вражаючу інтуїтивність та достаток елементів інтерфейсу для оптимального використання. Навіть за більш серйозної багатозадачності у вас менше шансів зіштовхнутися з проблемами на iPhone , ніж на смартфоні Android .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть більш старі версії iPhone працюють краще, ніж ряд нових моделей з конкуруючої платформою. Згідно з MakeUseOf , завдяки оптимізації додатків розробниками та процесам Bionic iPhone працює набагато краще.

Програмне забезпечення

Багато рецензованих досліджень показують, що iOS є більш безпечною платформою, ніж Android . Високий ступінь захисту – важлива перевага iPhone перед конкурентами. Оновлення програмного забезпечення гарантують, що Apple завжди забезпечує найвищий рівень захисту від шкідливих програм та вірусів. Нові версії iOS розповсюджуються за лічені дні, що полегшує захист від хакерів.

Камера

За минулі роки iPhone зробив значний внесок в інновації в галузі мобільної фотографії. Apple прагне покращувати програмне забезпечення та камери свого смартфона, а також встановлювати найкращі камери в галузі. Виробники Android пропонують безліч фільтрів, ефектів та функцій. Тим не менш, iPhone пропонує більш високу якість фотографій та відео.

Дизайн

Зовнішній вигляд iPhone надає особливого відчуття розкоші, адже смартфони завжди виготовляються з матеріалів преміум-класу. Унікальний дизайн Apple є результатом багаторічної розробки та довів свою ефективність з часом.

Різні версії iPhone призначені для різних груп користувачів і є стратегічним елементом стратегії Apple . Навіть бюджетні конфігурації мають дизайн, що перевершує більшість Android смартфонів.

Інтеграція з пристроями з екосистеми – це ще одна важлива перевага вибору Apple . Кожна деталь iPhone забезпечує найвищу якість і сприяє тому, що пристрої цієї серії довше зберігають свою цінність.

Висновок

Таке почуття що я рекламний пост написав, але ні просто констатував факти через які ціна iPhone вище ніж у смартфонів з Android. Звичайно iPhone не ідеальний і є маса недоліків, та й у наш час вони є скрізь. Особисто у мене телефон з ОС Android , китаєць OPPO, про який я нічого не можу сказати поганого. Але й у ньому є те, що я хотів би змінити. Так що не лайте мене за любов до iPhone або не любов, я всього лише пояснив чому iPhone дорожчий за Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.