Названо 5 гаджетів Apple, які не варто купувати у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple регулярно оновлює деякі свої гаджети: іноді це відбувається настільки часто, що користувачі, які купили одну версію, з подивом дізнаються, що вже вийшла нова. Однак часто ряд непоганих пристроїв надовго залишається в тіні: вони не такі популярні як Айфони або Айпади, про їхнє оновлення практично немає чуток, а апгрейду доводиться чекати по два-три роки і довше. Втім, це не означає, що вони погані — краще дочекатися виходу нового покоління, щоб не витратити гроші даремно. Пояснюємо, які пристрої Apple не варто купувати у 2022 році.

Чи варто купувати AirPods Max

Apple випустила повнорозмірні бездротові навушники майже два роки тому: це один із самих вікових гаджетів у лінійці на даний момент, старше за них – тільки AirPods 2, що вийшли на рік раніше. AirPods Max вийшли непоганими: у них зручна конструкція, потужна батарея та якісний звук.

Втім, є і не найприємніші нюанси: стара версія Bluetooth, відсутність датчика виявлення шкіри, конструкція, що не складається, старий чіп H1 і, звичайно ж, жахливий Smart Case, від якого мало толку. Хотілося б, щоб усі ці недоліки були виправлені якнайшвидше, але інсайдів про AirPods Max 2 поки немає. Втім, поки що все не так критично: Apple випустила AirPods Pro 2 через три роки після виходу першого покоління, тому ще є час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи варто купувати iMac 24

Наприкінці минулого року ходили чутки , що купертинівці представлять оновлений моноблок навесні, але віз і нині там: за чутками, 27-дюймовий комп’ютер мав бути схожим на Pro Display XDR, тому рамки зменшаться ще сильніше. Пристрій отримає яскравіший дисплей на 120 Гц, miniLED і свіжий чіп М2.

Поки що охочі можуть придбати той самий «кольоровий» iMac на 24 дюйми з M1: здавалося б, начинка непогана, але насправді вже не така свіжа — процесор був представлений аж у 2020 році, а самому iMac у квітні виповниться два роки. Прикро буде придбати віковий і дорогий ПК для дому напередодні виходу нової моделі, чи не так? Тим більше, за словами Марка Гурмана, редактора Bloomberg, моноблок може стати першим гаджетом на 3-нанометровому M3, що дасть йому серйозний приріст у продуктивності. Чекаємо!

Чи варто купувати Mac mini

Mac mini на M1 – відмінний початковий варіант і класна заміна MacBook, якщо вам потрібен настільний ПК за невисокою ціною. Однак багато хто забуває про те, що Apple завжди мав Mac mini високого класу — останнє оновлення датується аж 2018 роком, коли його обладнали чіпом від Intel.

Як ви знаєте, Apple активно позбавляється сторонніх процесорів у своїх пристроях і потихеньку припиняє їх підтримку, так що, є всі шанси, що вже скоро з’явиться високопродуктивна модель на якому-небудь M2 Pro і з великою кількістю портів Thunderbolt.

Який Apple Pencil вибрати

Реальність така, що Apple Pencil давно можна замінити добротними аналогами з Алі, які коштують дешевше та нічим не відрізняються від оригіналу! Тим часом олівець від Apple у листопаді виповнилося 4 роки, а він дуже повільно дешевшає! З одного боку, це говорить про те, що навіть не найсвіжіші пристрої, як і раніше, актуальні, з іншого — складається відчуття, ніби Apple про нього забула. Та й взагалі, чи не час зробити один універсальний олівець, який підходитиме до різних iPad?

Більше того, купертинівці оснастили базовий iPad першою версією олівця, якій взагалі вже 7 років! За чутками, восени Apple хотіла випустити якийсь Apple Pencil для iPhone – такий собі аналог S-Pen, але чомусь передумала. У будь-якому випадку, одноразовий пристрій має масу недоліків, а ще його не оновлювали дуже давно. Загалом, якщо вам він не так сильно потрібний, то з покупкою не поспішайте.

Які провідні навушники вибрати для iPhone

Якщо раптом ви не помітили, то на полицях магазинів поменшало дротових навушників. Втім, на виручку завжди приходять старі-добрі EarPods: тільки поспішати з їх покупкою явно не варто. По-перше, простіше купити копію на Алі подешевше, бо жодних відмінностей немає.

По-друге, дротові навушники востаннє вийшли 10 років тому — разом з iPhone 5. Проте за зручний форм-фактор і функціональний джойстик їх люблять і досі. Тільки ось якість звуку в них бажає кращого, а оновлювати гарнітуру Apple, схоже, не планує.

А які пристрої Apple має оновити на вашу думку? Пишіть у коментарях – буде цікаво прочитати!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.