Чому багато людей користуються досі кнопковим телефоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здавалося б формат класичного мобільного телефону в минулому, але це далеко не так.

Кнопкові телефони досі популярні і ось чому:

Заряд акумулятора у кнопкового телефону вистачає надовго. Тиждень, два – без проблем. Причина в тому, що пристрій мобільного телефону набагато примітивніший, ніж смартфон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кнопковий телефон ідеальний у ролі запасного. Що якщо завис смартфон і не реагує на торкання? А раптом ви розбили екран? Все, смартфон перетворюється на цеглу. А кнопковий мобільник у рази довговічніший за смартфон. Навряд чи він зависне, а якщо і зависне, то завжди можна вийняти та вставити акумулятор;

SMS повідомлення та дзвінки неможливо перехопити на кнопковому телефоні. Люди, які мають серйозні депозити в банках, не користуються смартфоном — великий ризик, що вірусний додаток перехопить SMS і зловмисник отримає доступ до грошей.

У кнопковому телефоні немає інтернету і неможливо встановити програми, тому він безпечніший.

До речі, особисто я рекомендую прив’язувати будь-який банківський рахунок лише до телефону, який не має доступу до мережі. Так набагато безпечніше.

Кнопочним телефоном зручно користуватися тим, чия діяльність пов’язана з брудними руками. Спробуйте брудними чи мокрими руками набрати текст на смартфоні! У вас нічого не вийде!

Іноді кнопковий телефон краще ловитиме мережу, ніж смартфон. Причина в тому, що потужність приймача у звичайного мобільника може бути вищою. Зручно, коли часто ходите в походи. Можна залізти на дерево та зловити мережу!

Кнопковий телефон зручний людям, які люблять активний відпочинок. При падінні з велосипеда навряд чи щось буде з мобільним телефоном, а ось смартфон може розбитися.

Такий апарат ідеальний для людей похилого віку. Існують так звані «бабушкофони», які мають великі кнопки та дуже простий інтерфейс. Розбереться будь-який, на відміну від смартфона, який можна випадково перевести в авіарежим і залишитися без зв’язку.

Чи є у вас кнопковий телефон? Напишіть у коментарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.