Завжди будете з інтернетом: як підключити роутер до павербанку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через регулярні удари Росії по критичній інфраструктурі України, в країні почали відключати електроенергію – безлічі людей доводиться думати, як підзарядити пристрої та налаштувати нормальний інтернет для роботи. Щоб бути на зв’язку ще якийсь час після відключення світла, можна приєднати роутер до павербанку.

Перш ніж приступити до технічної частини, необхідно дізнатися у свого провайдера, чи кабелі підключені до будь-якої безперебійної мережі. Далі потрібно подивитися на самому пристрої, скільки вольт потрібно для роботи роутера – більшість працює від 9 або 12 Вт.

Після цього рекомендується взяти спеціальний кабель розміром 5,5 мм, що має тригери для вимірювання напруги зарядного пристрою до 12 Вт і вставити його в роутер, а інший кінець підключити до павербанку – інтернет запрацює вже за кілька секунд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є ще один дієвий спосіб, для якого знадобиться:

  • оптичний термінал;
  • два USB-проводи DC;
  • два павербанки.

За допомогою USB-проводів DC розміром 5,5х2,1 мм потрібно підключити перший павербанк до оптичного терміналу, а інший приєднати до Wi-Fi роутера. Таким чином, можна досягти роботи інтернету до п’яти годин – все залежить від того, наскільки потужні використовуються павербанки.

Варто зазначити, що ці нехитрі дії можуть стати виходом, коли ситуація в країні більш менш стабільна – у разі тотальних відключень це не спрацює.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.