Названо 6 причини, чому варто оновлювати смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірно, немає іншої технології, яка була б така важлива для повсякденного життя, як смартфон. Він дозволяє залишатися на зв’язку та є помічником на заходах. У ньому зберігаються всі ваші конфіденційні дані. Усі ми почуваємося паралізованим без нього. Ось чому важливо мати найсучасніший (хоча і не обов’язково найдорожчий) смартфон.

1. Ви не можете перейти на останню версію операційної системи.

Якщо виробник вашого пристрою не пропонує оновлення до останньої версії операційної системи, це вже про щось говорить. Ваше обладнання може бути настільки застарілим, що його просто неможливо більше підтримувати. Наприклад, у вас може бути старий процесор. Пристрій з 32-розрядним процесором не може працювати з 64-розрядною ОС. Саме так ситуація з iOS 11, 64-бітної ОС, яку неможливо встановити на старі iOS-пристрої, такі як iPad 4 або iPhone 5. При покупці абсолютно нового телефону Android переконайтеся, що на ньому встановлена ​​остання версія ОС Android.

2. Ви більше не можете встановити патчі безпеки.

Якщо ви багато подорожуєте, вам доводиться користуватися громадським Wi-Fi. Тому важливо, щоб ви не піддавали себе впливу недоліків безпеки. Якщо ви не можете перейти на нову ОС, принаймні залишайтеся на версії ОС, яка отримує актуальні виправлення безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви віддаєте перевагу Android, вибирайте виробника, який є хорошим партнером Google і автоматично випускає щомісячні виправлення. Або дотримуйтеся Apple, оскільки вони зазвичай пропонують підтримку протягом тривалого часу.

3. Ваш виробник припиняє підтримку вашого пристрою.

Хоча Apple, як правило, довше підтримує оновлення безпеки, але якщо вашому пристрої понад п’ять років, то ви знаходитесь на вінтажній хвилі. Перевірте сайт Apple, щоб дізнатися, чи ваш гаджет вважається застарілим. Ці пристрої можуть бути настільки старими, що мережевий трафік може не шифруватися за допомогою найсучасніших протоколів. Це може призвести до того, що ваші конфіденційні дані стануть відомі хакерам.

4. Ваш телефон працює дуже повільно.

Навіть після повного скидання пристрою телефон не реагує на натискання. Ви відкриваєте програми або натискаєте кнопки, а здається, що ви запускаєте Windows 95. Це ознаки того, що настав час для швидше процесора, який зможе впоратися з оновленням вашої нової блискучої ОС. Нещодавно Apple визнала, що пристрої сповільнюються для економії заряду батареї, але, якщо після заміни батареї ваш пристрій, як і раніше, працює повільно, настав час задуматися про новий телефон.

5. На вашому пристрої часто виходять з ладу програми.

Якщо великі програми часто виходять з ладу на вашому пристрої, але не на пристроях друзів, колег або знайомих, то проблема може полягати не у додатку, а у вашому пристрої. На пристроях є два різні види пам’яті. Одна з них призначена для зберігання даних (наприклад, всіх ваших фотографій та відео), а інша, яка називається оперативною пам’яттю, – для роботи ОС та додатків. В оперативній пам’яті існують різні розподіли, включаючи поріг пам’яті для кожної окремої програми. На пристрої низького класу цей поріг може бути дуже маленьким. В результаті ви можете зіткнутися з більшою кількістю збоїв, ніж інші люди, які вибрали пристрої середнього чи вищого класу з найкращим розподілом оперативної пам’яті.

6. Ваша батарея працює лише кілька годин.

Батареї розраховані на 300-500 повних циклів, перш ніж вони досягнуть 70 відсотків своєї ємності.

Час купити новий смартфон?

Очевидно, смартфон вже давно перестав бути просто телефоном. Оскільки споживачі проводять у смартфоні в середньому понад чотири години на день, він стає найважливішим компонентом нашого сучасного способу життя. Так само, як у вас немає бажання їхати автострадою в старому автомобілі без подушок безпеки і максимальною швидкістю 50 кілометрів на годину, небезпечно і неприємно користуватися технологіями, що не відповідають сучасним стандартам.

Якщо ці ознаки стосуються вашого пристрою, настав час оновити його. Додаткова безпека, економія часу та новітні технологічні функції можуть зробити ваше напружене життя трохи приємнішим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.