Названо способи які допоможуть швидко зарядити телефон перед вимкненням світла

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через постійні ракетні обстріли окупантів запроваджено погодинне відключення електроенергії. Однак, завдяки гаджетам українці дізнаються актуальну інформацію про ситуацію в країні, а також повітряні тривоги. Тому важливо, щоб їхні батареї завжди були заряджені.

Як швидко зарядити телефон перед вимкненням світла – читайте нижче.

Зазвичай телефон розряджається у найнеочікуваніший момент. Пришвидшити підзарядку телефона допоможуть кілька простих способів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як швидко зарядити телефон

Заряджай від розетки

Зокрема, якщо є вибір заряджати телефон від USB-кабелю чи розетки, завжди обирай друге. Це пов’язано з кількістю струму, який телефон може отримувати.

Також важливо використовувати той кабель, який був у комплекті з телефоном або принаймні є його надійною заміною. Тоді телефон максимально швидко зарядиться.

Закрий усі застосунки

Мало хто знає, але програми, які працюють у фоновому режимі, усе одно використовують заряд телефона та сповільнюють процес зарядки батареї. Тому краще їх вимкнути й тоді телефон буде заряджатися швидше.

Увімкніть режим “у літаку”

Такий режим допоможе обмежити кількість енергії, яку витрачає телефон. Це відбувається завдяки вимкненню всіх бездротових підключень: Wi-Fi, стільникового зв’язку, Bluetooth, GPS та радіочастотного зв’язку ближньої дії (NFC).

Вимкни телефон

Можна повністю вимкнути свій телефон на час зарядки. Це найбільш ефективний спосіб прискорити заряджання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.