Некорисні програми для смартфона, які можна видалити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Я вже якось писав про максимально марні програми для смартфона, які майже у всіх встановлені. Більшість коментаторів під тією статтею зі мною до речі погодилися, що мене радує.

Ця стаття виступатиме свого роду другою частиною т.і. Тут я теж розповім про додатки, які не приносять ніякої користі, а просто висять у вас мертвим вантажем лише займаючи пам’ять і уповільнюючи роботу вашого пристрою. Сподіваюся на ваш позитивний відгук, приємного читання.

Google музика, фільми та інші сервіси

Ці програми вже спочатку встановлені у всіх смартфонах, крім хіба що Huawei. Мені здається цими сервісами і раніше ніхто не користувався з їх позамежними цінами, а зараз і вони зовсім недоступні, вони лише просто займають місце на вашому пристрої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З усіх Google сервісів я залишив би тільки браузер, пошту, ютуб і Play Market само собою, а решту видалив. Але ви, звичайно, вирішуйте самі не виключаю варіант, що багатьом з вас потрібен диск або google карти.

Купа браузерів (пошуковиків)

Я не знаю навіщо, але у величезної кількості людей встановлена ​​просто дюжина браузерів. Google, який є спочатку Chrome, теж йде спочатку, вбудований браузер від виробника в Xiaomi це, наприклад, Mi браузер.

Це вже три, але мало хто на цьому зупиняється, багато хто завантажує Opera. При тому, що вони є абсолютно ідентичними. Особливі екземпляри ще примудряються завантажити Mozilu. Але для людей, на жаль, не доходить, що для економії краще користуватися одним браузером, який тобі зручний, максимум двома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.