Топ-3 робочих способи очищення Windows від сміття

Найчастіше використовують CCleaner, який нещодавно самі Microsoft назвали небажаним ПЗ та різні клінери із вбудованими покращайзерами тощо. Але в більшості випадків вони самі захаращують систему не менше. Нижче я вам запропоную 3 інструменти, які максимально очистять вашу систему практично від будь-якого мотлоху.

Очистка диска

Найпростіший і класичний, але не самий якісний та зручний спосіб. Це інструмент є у Windows ще з давніх часів. Користуватися ним максимально просто, але доводиться шукати у налаштуваннях. Більш зручний спосіб наступний.

Контроль пам’яті Windows 10

Це майже те саме, що попередній інструмент, але більш просунутий. за допомогою нього налаштовується автоматичне очищення, для досягнення певної ваги і так далі. Також є зручна статистика місця і все можна видалити вручну.

Steam Cleaner

Це вже більш вузькоспрямована програма, яка просто потрібна геймерам. Коли ви видаляєте гру зі Steam, Battle.net, Origin та Epic Games, то ігри можуть залишати по собі «хвости». Ця програма потрібна для того, щоб легко очистити всі залишкові файли після видалення ваших ігор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.